Fatmanaz Gulcag ben hiç sancı bilmiyorum bel ağrım oluyor bazen 3 gündür oda ☺️ Allah bilir ben doğarken fark etmem 😂😂
Gulcag Fatmanaz ay ne güzel olur açıklık tamamlanır öyle girersin doğuma bu gün öyle bi hikaye okudum rabbim bir an da kurtarsın hepimizi 😍😇
Dora91 Gulcag bende yarin 39a giricem cati muayesi yapmadi . Kanala inince mi bakiyolar acaba ben de merak ediyorum
Gulcag Dora91 ay keşke gelseler 🤷🏼♀️ Ama yok illa azıcık naz yapacaklar özellikle kız bebeklerimiz baya zorluyor gösterip gösterip kaçıyorlar 😂😂😂😂
Gulcag Dora91 az önce arkadaşım doğurdu vallahi erkek bebişi 39da doğurdu darısı bize olsun inşallah 😇🙏🏻 Kızlar da geçe kalıyor bu sene ya 😒 bak gör sen bizden önce doğurursun kesin 😂
Dora91 Gulcag agzindan bal damliyor gece gece 😅😅😗 benimde bugun yarin gelir insallahh. Aramizda da 2 gun varmıs kız bisey degil. 😄 9 ayi bitirdik 10 gunu bitiremedik .
Gulcag Dora91 aynen geçmiyor 10 gün benim 11 gün kaldı 😬😍🙈 40 haftayı illa görecez galiba 😂😂😂 sen kesin doğurursun böyle konuştuk ya 😂
Svl06 Gulcag bende ne olur ne olmaz diye dun gittim agdaya ilk dega baskasi yapti cok utandim cati muayenesinde kim bilir ne yapcam
Svl06 Sedahoca aynen aynen benim doktor oyle sanirim yada gelecegi goruyo yada bende normal dogurma potansiyelini gordu 😁😁😁
Svl06 Dora91 bencede gelmeliler dogumu baslatan anneler olsa ilk aylarda dogururuz heralde dogumu nazli melekler baslattigi icin elimizden bisey gelmiyo