Tatlihamis napcaz ya valahi benimle hamile kalan herkes dogurdu neyseki sayenizde yalniz degilim 🤗
    Glmgkcmm ya benim gece yalanci sancim oluyo uykudan uyandiriyo gunduzleri hicbisey yok saka gibi conelip oturuyorum okadar is yapiyorum tık yok
    Svl06 aynen ya şimdi arkadaşım doğurdu haberi geldi erkek 39da doğum yaptı ben 38+3 olacam sözde erken olur diyorlardı ben kaldım 😂
      Gulcag hah ha demek ki kiz cocuklari gec dogarmis yanlis ogretmisler bize suan tecrubeyle sabitlendi kiz cocuklari gec dogarmis 😁
        Svl06 38+1 im 1 cm acıkkıgım var yalancı sancım oluyo arada daha bizim kız kanala girmemiş cok nazlı 🤣
          Bende 39.2haftalık ım kızım hala gelmiyor
            Svl06 38+4 benim kızımda gelmiyor 2 haftadır 2 cm açıklıkla geziyorum ne açıklık artıyor ne sancı geliyor hiç birşey yok 😂
              Glenyldz benimki kanala girmiste noluyo sanki canim dogmadi daha kanala girsede girmesede degisen bisey yok 😁
                KlncA inan erken degil herkes dogurup ben kalinca psikolojim bozuldu hepimiz ayni anda hamile kalmistik demekki bizimkide 40 41 i bulacak 🙈😁
                39 + 2 sancı yok birden gelme ihtimali var mu bunun umudum kayboluyor
                  Bende 40 hafta olsun istiyorum ciğerleri tamamen gelişmiş oluyor benim ilk doğumum da 40 hafta da olmuştu
                    Yasdeniz yani benim ilk gebeligim oldugu icin bilmiyorum hic öncesinden haber veriyolarmi birden mi oluyo bilen biri aydinlatsa
                    Kklsnmelike ya aslinda 40 hafta en guzeli ama insan bi an evvel dogsun istiyor birde etrafinizdakileri gorunce bizimkide dogsun istiyoruz