Elaylama haha haa keske hepimiz bi anda dogurup kurtulsak canim
Svl06 gunumiz ayni takipte kalicam bakalim hangimiz pirtlaticaz 😂😂
    Svl06 valla bende belirti yok. Kanala bile girmemis canim 😣
      37 çi haftadayiz tik yok .Bugün doktora gitdim ilaç yazdı yerinde dursun diye.daha doğmasını istemiyorum çok küçük doktor söyledi.biraz daha büyüsün dedi.
      KıZlar bu gece de doğuran yok mu bizlere umut olsun 😣 38+4 üz ama en ufak bir belirti yok sadece arada batmalar oluyo başka da tık yok oğlanımdan 😭😭😭
      secilertu sancın oluyor mu hiç canım bende 39+6yım sancım su nişan hiç birşey yok çarsamba kadar gelmezse sunni sancı verecekler
        Aysunh yarın muayeneye gidicem ins suni sancı verir yarın belli olcak🤦‍♀️ seninki ne dio cnm 🤗
          Glenyldz benimde nst de hep sancılarım çıkıyor ve 50 üzeri genelde ama doktorum Doğum başlamadı diyor 😬çünkü bebeğim hala kanala inmedi napacam bilmiyorum hem sancı çekiyorum hem doguramıyorum bu kadar yaşancı sancı olur mu ya 🙄
            Svl06 bende utanıyorum ama yapacak bşy yok aşkım baksınlar ne olur ne olmaz 🙈
            Dora91 aynen geçmiyor 10 gün benim 11 gün kaldı 😬😍🙈 40 haftayı illa görecez galiba 😂😂😂 sen kesin doğurursun böyle konuştuk ya 😂
            Gulcag dur bakalım doğurursam fatmanazı doğurdum diye ilan vereceğim 😂😂