Gulcag bende yarin 39a giricem cati muayesi yapmadi . Kanala inince mi bakiyolar acaba ben de merak ediyorum
    Dora91 hiç bilmiyorum kuzum. Belki sancımız gelince mi bakacaklar 🤔
      Gulcag şu sancilar gelse de baksalar artik canim yeter ki gelsinler 😄😄
        Dora91 ay keşke gelseler 🤷🏼‍♀️ Ama yok illa azıcık naz yapacaklar özellikle kız bebeklerimiz baya zorluyor gösterip gösterip kaçıyorlar 😂😂😂😂
          Dora91 az önce arkadaşım doğurdu vallahi erkek bebişi 39da doğurdu darısı bize olsun inşallah 😇🙏🏻 Kızlar da geçe kalıyor bu sene ya 😒 bak gör sen bizden önce doğurursun kesin 😂
            Gulcag agzindan bal damliyor gece gece 😅😅😗 benimde bugun yarin gelir insallahh. Aramizda da 2 gun varmıs kız bisey degil. 😄 9 ayi bitirdik 10 gunu bitiremedik .
              Gulcag bende ne olur ne olmaz diye dun gittim agdaya ilk dega baskasi yapti cok utandim cati muayenesinde kim bilir ne yapcam
                Mrveglmez aynen nasilsa ekmek kordondan su keseden tabi rahat eder nazli cadilar
                Sedahoca aynen aynen benim doktor oyle sanirim yada gelecegi goruyo yada bende normal dogurma potansiyelini gordu 😁😁😁
                Ozcndln onlar bizden daha heyecanlilar yazik bi ah desen hemen hastaneye gidelim diyo😁
                  Sedahoca bence sancii aayy hadi sende dogurursan canim doguramayanlar olarak tarihe geccez
                  Sudem bizde 38+6 olduk aramizda tam tamina 1 haftacik var insallah hayirlisiyla dogururuz
                  Dora91 bencede gelmeliler dogumu baslatan anneler olsa ilk aylarda dogururuz heralde dogumu nazli melekler baslattigi icin elimizden bisey gelmiyo
                    Elaylama haha haa keske hepimiz bi anda dogurup kurtulsak canim
                    Svl06 gunumiz ayni takipte kalicam bakalim hangimiz pirtlaticaz 😂😂