Ben ikisini de yaşamadım ama bende iki buçuk yaşındaki oğlumu trafik kazasında kaybettim . Tek çocuğumdu. Acısı çok büyük . İnsan atlatamıyor

12 eylül saat 20.35 kızımı ölü doğum yaptım daha 20 haftalıktı bi anda suyum boşalmıştı aceleyle hastaneye gittim malesef suyu tamamen gitmiş bi umut belki dedim yaşar ama doktorlar suyu tamamen boşaldıgı için gelişimini sağlamaz organları gelişmez doğsa bile yaşam sınırında olmadığı için yaşamaz dediler. Bebeğim doğdu topraga verdim onunla beraber benide gömdüler sanki. Şimdi tekrar anne olmak istiyorum sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek istiyorum korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
    @Ayselcnt @myangelson

bsrakkaya0 ben 3 yıl önce karnımda kalbi durdu 8 haftalıktı ve şuan ikinci hamileliğim 28+1 haftalık çok şükür sağlıklı yerdinse ama hergun korku var Allah isteyene herkese versin inşallah

İki kürtaj bi kimyasal gebeliğim var şimdi 12 haftalık hamileyim tekrardan çok zor süreçlerden geçtim psikolojim de bedenimde mahvoldu şimdi kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum size tavsiyem kendinize işinin ehli bir doktor bulun her anlamda size yardımcı olacak birisi olsun ben bütün testlerimi yaptırdım sorunumu şimdiki doktorum buldu perinatoloji doktoruna takipliyim çok masraflı ama gözüme gelmiyor Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize

bsrakkaya0 evet insan korkuyor gerçekten ben de şuan hamileyim herşey güzel gidiyor falan diyerek aklıma kötüyü getirmiyordum ama bu sabah kasılma yaşadım önceki hamileliğim aklıma geldi korktum panik oldum. İnsan önceki hamileliğini unutamıyor maalesef ama Allah’ın izniyle böyle şeyler yaşamayacagiz 🤲🏻🤲🏻

bsrakkaya0 bugün 22 haftalığız. 1 hafta önce detaylı da oğlumda 3 4 tane sorun tespit edildi. Hersey çok yolunda gidiyordu. Kordosentez yapıldı ve bugün heyet sonuç bildirecek. Çok ağladık ben eşim ailelerimiz. Evlatla imtihan çok zor Rabbım kimseye yaşatmasın
      Sonucu göreceğiz ve ona göre ilerleyeceğiz 😔

Ben geçtiğimi aralık ayında bebeğim gelişemediği için kürtaj oldum biraz bekledim denemedim marttan bu yana her ay testler vs sürekli kafamı kurcaladım geçen ay dedim mi Allah’ım bildiği vardır hayırlı zamanda verir akışına bırakıcam dedim ve üzerine sağlıklı beslendim 3 ay diyet yaptım 8 kilo verdim pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim çok düşük ama allahın izniyle o da yükselir çok dua ettim Allah isteyen herkese nasip etsin

Esrammcu başınız sağolsun bende öyle ölü doğum yaptım ama görmeye cesaretim olmadı iyi ki de görmedim diyorum eşim gördü eşim baktı ona sordum nasıldı kızımız die o anlatırken o kadar görmek istedim ki ama görseydim gözümün önünden gitmezdi daha zor olurdu benim için

Seliiiiiiiiin Allah sabır versin en zor süreç karar aşaması özellikle herşey yolunda giderken bi anda vedalaşmak çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

Nazlicgo inşallah saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkeze nasip etsin

bsrakkaya0 benim içinde öyle benim annemler gördü ben de görmek istedim oğlumu hastanedeyken eşim gostermedi kendisi de görmedi kardeşim de resmî var çocuğum olup sütten kesilene kadar göstermem dedi bakalım beklemedeyim şimdi de olmuyor polikistik çıktı bi anda bu ay da kimyasal gebelik gecirdim herseyin hayırlısı hayırlı evlat nasip etsin rabbim herkese

bsrakkaya0 Rabbim sabrınızı arttırsın, başınız sağ olsun.. benim bebeğim küçüktü, kalp atışı bile yoktu ama hamileydim sonuçta ve kürtaj olmak zorunda kaldım..çok üzüldüm.. ve aynı şeyleri tekrar yaşarım diye hamile kalmayı bile düşünmüyordum.. ama beklemediğim bir anda Rabbim nasip etsin.. daha çok yeni ama korkuyorum yine aynı şeyi yaşarmıyım diye.. sonra düşünüyorum Rabbim beklemediğim bir anda nasip ettiyse vardır bir hikmeti.. Rabbim inşaAllah sizede nasip etsin sağlıkla en beklemediğiniz anda..

bsrakkaya0 bi kere oldu diye bi daha olacak diye bi kural yok korku dolu anlar yaşarsan sürekli o psikoloji bebeğe geçer benim oğlum plasentadan ayrıldı kanalda olduğu için kanamam veya suyum gelmedi ama korkmuyorum ben bi daha olursa Allah vergisi ama korkarak yaşarsak bebeklerimizin psikolojisini karnımızdayken etkilemiş oluruz

bsrakkaya0 ilk gebeliğimi düşük yaptım 1 hafta olmuştu öğreneli eşim için güçlü kaldım isyan etmedim sağlıklı değilmiş nasip değilmiş en azından çocuğum olabiliyor demiştim ve hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım geçen yıl eylülde kızım oldu bu mayısta da oğluma hamile kalmışım şubatta da onunla kavuşacağız nasipse 😊