bsrakkaya0 ne yazık ki bi nedeni yoktu ne bende ne bebekte çok zor günlerdi süt sağıp gönderiyodum 4 gündür eşime söylemişler vefat ettiğini artık süt sağma içecek kimse yok demesini hiç unutmam. Ölmeden bigün öncesinde görmüştüm rabbim nasip etti görmeyi çok şükür. Şimdi ki kız yine ve şuan tam onun kadar. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla bize bağışlasın dizinde başınız sağolsun 🌹🌹

bsrakkaya0 bir oğlumu 7 yaşında kaybettim bir bebeğimi 16 haftalık ken karnımda öldü Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir imtihan Allahım kızıma ve bebeğime sizin evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲

@“bsrakkaya0” temmuz 2023 de ölü doğum yaptım 36+5 haftalıkken, şimdi tekrar gebeyim 29 haftalık olduk, evet zor hepsinin yeri çok farklı Rabb’im kimsenin başına vermesin atlatmak ve tekrar gebe kalıp aynı süreci yaşayacam diye korkmak. Acı geçmiyor ama zaman bı şekilde gidiyor ilerliyor.. sağlıkla herkes bebeğini kucağına alsın 😇

Busra1628 Bende o şekilde öğrendim devlette doktor haftaya kalp atışı durur çok zayıf dedi emin olmak için özele gittim bekleyelim birkaç gün sonra yine gel dedi gittiğimde kalp atışı durmuştu sonra devletteki doktora gittim o da onayladı kalp atışı olmadıgını kürtaj için gün verdi testlerimi yaptılar kanıma bişey geçmişmi diye cuma günü de aldılar devlette hiç bi olumsuz durum yaşamadım hatta çok ağladım beklerken ve uyutulmadan önce onlarda beni sakinleştrimeye çalıstılar Allah yardımcımız olsun umarım bir an önce toparlarız insanı yoran bi durum

bsrakkaya0 herkesin başı sagolsun bende 10 ay önce erken doğum yaptım sezeryan ile 27 haftalık 5 gün yaşadı kaybettim sonra baya kotu durumlar yaşadım destek olacağına daha çok köstek olanları gördüm sonra bebek görmek Bike istemiyordum ama tek sorun sebebi bulunmadı tekrar aynı olursa diye korkudan bebek Bile düşünmedim doktor benim İznim olmadan bebek yapma dedi zaten sonra hersey temiz geldi kendimi toparladim ama dusunm3ye başladım doktora sordum oda sorun yok korunmayi bırakabilirsin dedi bizde biraktik 4 ay sorna hamile kaldim toplam dogumdan sonra 7 ay oluyor benim sebebi bulunmadı tekrar aynı şeyi yaşarım diye korkuyordum doktorum sende sorun yok temiz geldi üst üste aynı sorun yaşaman sitres yapma dikkat et kendine dedi ilaçlarını düzenli kullan dedi bende oyke yaptim suan 15+5 haftaligiz 5 haftadan belli progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak burdan tek diyeceğim şey sabredelim canlar rabbim.sevfigi kuluna dert verirmiş benim tek dediğim veren ALLAH alan ALLAH dedim çok şükür tekrar nasip ettirdi bana bu duyguyu belki vermeye bilirdide beklerdim belki senelerce o yüzden çok şükür suan dediğim tek şey rabbim bunu sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 💗

ayse1000 çok teşekkür ederim umarım hakkımızda hayırlısı olur çok zor sakin kalmaya çalışıyorum çok dışarıya yansıtmıyorum ama zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Busra1628 İçine de çok atma duygularını yaşa rahatla 4 gün oldu kürtaj olalı kendimi boşlukta hissediyorum zamanla toparlicaz inşallah

Ayserturk İnşallah canım benim hiç kendini sıkma hiç o psikolojiye girme acaba Bir dahaki hamileliğimde bunları yaşar mıyım diye sıkıntıya sokma kendini hamileliğini zehir etme kendine inşallah Rabbim sağ salim kucağına alabilecek evlatlar nasip etsin