bsrakkaya0 çok teşekkür ederim. Unutulmuyor elbet . Unutmayacağımda o benim ilk göz ağrımdı. Ama insan bu dünyanın ne kadar boş olduğunu bir kez daha anlıyor
Bebeğini kaybetmiş Annelere
bsrakkaya0 ilk gebeliğim 7 haftalık kalbî durmuştu ikinci gebeliğim yani ilk oğlum 38. Haftada kalbî durmuştu ölü doğum yapmıştım sezaryenle ölü doğumudan 6 ay sonra ikinci oğluma hamile kalmıştım simdi 3 yaş 4 aylık 4. Gebeliğim yine 7 haftalık kalbî durmuştu 5. Gebeliğim üçüncü oğluma hamile kalmıştım şimdi 4 ay 8 günlük bugünlere hiç kolay gelmedim çok acı çektim çok ağladım ama bekledim ama değdi 🤲♥️🌺
bsrakkaya0 bir hafta önce 14 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu:( bu durumu aşamıyorum çok şükür inançlıyım böylesi hayırlısıydı diyorum kısmet diyorum ama alışamadımm geçenlerde bağırsaklarım hareket etti bir an bebek sandım
myangelson merhaba başınız sağolsun Rabbim evladınızı sağlıklıa sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bebeğimi 36 haftalık doğurdum doğduğunda kanında enfeksiyon çıktı iki gün sonra vefat etti kafamda deli sorular bırakmıyor hiç anne karnında nasıl enfeksiyonu olabiliyo bı bebeğin yapılan kan tahlilinde çıkmıyor bu
bsrakkaya0 2 hafta sonra gittim hastaneye herhangi bir kist miyom parça olmadığını söyledi bir kaç genetik test ve kan testi istedi onları yaptiricam benim kanamam bitti gibi oluyor iki gün hiç gelmiyor üçüncü gün kahverengi leke şeklinde geliyor. Tam anlamıyla ne zaman biter bilmiyorum bekliyorum
Zumra-nur46p Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun. Rabbim cennette kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻 benim çok erken haftada nişanım gelmişti o sebeple bebeğe bulaşmış zaten o yüzden doğmak için zorluyormus beni ama burada çok var bebeğini enfeksiyondan kaybeden nasıl bulaşıyor bilmiyorum bazılarında keseyi deliyor su gelmesine sebep oluyormus
bsrakkaya0 ikinci gebeliğim kalp durması sonucu kürtaj ile sonuçlandı. 3.bebeğim doğdu ama birden bir gün sonra vefat etti tam 5 sene önce. 4. Bebeğim down sendromlu doğdu. 5. Gebeliğim ve her gittiğimde birşey duymaktan o kadar yoruldum ki. Acıların hep en büyüğünü yaşadım derken tekrar birşey olacak korkusu o kadar zor. O kadar çaresizim ki. Rabbim evlat acısı düşmanıma bile yaşatmasın. Asla acısı geçmiyor asla. 5. Gebeliğim ama evde iki yavrum var biri down işte. Rabbim onlara ve karnımdakine sağlık versin inşallah 🤲🏻
bsrakkaya0 benim tüplerimde sıkıntı var ben kendiliğinden hamile kalıyorum ama maalesef düşükle sonuçlanıyor yani bebeğim bana tutunamıyor ve böyle tam 10 tane düşüğüm var. Sonra tüp bebek yapmaya karar verdim ilk denemede tuttu 23. Haftalık hamileyken kalbi durdu ve ölü doğum yapmak zorunda kaldım 😔 o kadar zor atlattım ki bu dönemi tam 3 yıl bekledim yine aynı şeyleri yaşarım diye hep erteledim. Ama anne de olmak istiyordum bir yandan en son korkularımı yenip tekrar tedaviye başladım. Çok zor çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ve sonuç ikizlerim kucağımda ve 8 aylıklar 😍🤲🏻 biz bir istedik kurban olduğum rabbim iki tane gönderdi 🤲🏻❤️ Allahım kimsenin kucağını emeğini boş bırakmasın🤲🏻
Defnezumramom kaç haftaliksin
bsrakkaya0 ah bende 13 haftalık kürtaj oldum 5 doktoruda trizomi 18 belirtileri ve anomalileri saydı. Cinsiyetini görür muyuz acaba diye gittiğim muayenede bir sürü anomali sayıldı yaşadığım hayal kırıklığı ve üzüntüyü anlatamam…
Mom_185 21 haftalığız şu an 13 aylıkta kızım var
Sermec27 Merhaba genetik test yapılıp kan sulandırıcı iğne ve aspirin mi kullandınız peki? Benimde 2 kaybım var kalp durması 6-8. Haftalarda oldu. Şimdi yeniden gebeyim daha 4+3 4-5 gündür kan sulandırıcı iğne + ilaç kullanıyorum ama şimdi kahverengi leke gelince doktor ecopirini kesip sadece iğneyle devam edicez dedi. Ben de çok korkuyorum artık ihmallerden, doktor doktor gezmekten çok bunaldım yoruldum. Ve ecopirini kesmek istemiyorum. Siz gebeliklerinizde böyle bi durum yaşadınız mı neler yaptı doktorlar ve nasıl sonuçlandı :(
Serya3 merhaba hangi doktora gittiniz öğrenebilir miyimm?
bsrakkaya0 8 haftalıklen kalbi durmuştu sonra tekrar hamile kaldım Şuan 27 hafta ama hep bir korku suanda da var hareketleri azalınca falan hiç bitmiyor korku
Serya3 yok şimdi gittiğiniz doktoru sordum cok teşekkür ederim 🙏🏻
bsrakkaya0 amin inşallah bütün anneler saglikla bebeklerini kucaklarina alsin insallah 🙏🏻 psikolojik olarak hazır değildim. Hazir olduğumda hamile kaldım.
akkrn ölü doğum sonrası bütün testler yapıldı genetik test pıhtılaşma testi bağışıklık testi hiç birinde sorun çıkmadı ikinci oğlumda doğuma kadar sadece kan sulandırıcı iğne kullanmıştım coraspin bende kanama yapmıştı daha sonra tekrar hamile kalmıştım kan sulandırıcı kullandığım halde kalbî durmuştu üçüncü oğluma hamileyken yine kanama yaşamıştım 7. Haftada kan sulandırıcı iğneyi kesmiştim 15. Haftaya kadar kullanmadım sonra başladım şükür oğlum sağ salim doğdu inşallah sende sağ salim kucağına alırsın Allah’ın izniyle 🤲