bsrakkaya0 amin inşallah bütün anneler saglikla bebeklerini kucaklarina alsin insallah 🙏🏻 psikolojik olarak hazır değildim. Hazir olduğumda hamile kaldım.

akkrn ölü doğum sonrası bütün testler yapıldı genetik test pıhtılaşma testi bağışıklık testi hiç birinde sorun çıkmadı ikinci oğlumda doğuma kadar sadece kan sulandırıcı iğne kullanmıştım coraspin bende kanama yapmıştı daha sonra tekrar hamile kalmıştım kan sulandırıcı kullandığım halde kalbî durmuştu üçüncü oğluma hamileyken yine kanama yaşamıştım 7. Haftada kan sulandırıcı iğneyi kesmiştim 15. Haftaya kadar kullanmadım sonra başladım şükür oğlum sağ salim doğdu inşallah sende sağ salim kucağına alırsın Allah’ın izniyle 🤲

5 gün sonra
    5 gün sonra

Cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldım o kadar kötüyüm ki koruyamadım gibi hissediyorum minicik kalbini durdurcak ne yapmıs olabilirm diye düşünüyorum ıkı sene önce de bi düşüğüm oldu 5 haftalıktı şimdi ki 9 haftalıktı depresyon a girmemek için fazlasıyla bi çaba içindeyim ama dayanamıyorum bir daha denemek istermiyim onu bile bilmiyorum aynı şeyleri tekrarlıyorum gibi hissettiriyo artık

bsrakkaya0 bende geçen yıl ağustosta tek yumurta ikizlerimi kaybettim doğumda kalpleri durdu 24+6 da mecburi sezeryan oldum ama maalesef ikisinide kaybettim meleklerimi 😔 ama şimdi çok şükür tekrardan hamileyim 8+3 haftalık rabbim aynı şeyleri tekrar yaşatmasın kimseyi evladıyla sınaması inşallah 🤲

ayse1000 bende cuma günü kürtaj oldum çok çok üzüldüm ama hayırlısı böyle imiş demek ki 😔 sizin ikinci kaybınızmis genetik testler yapılmış miydi

bsrakkaya0 3 sene önce 17 haftalık bebeğimi su gelmesi sebebiyle kaybettim. Çok şükür Şuan bir bebeğim oldu çok zorlu yollardan sonra ama o bebeğim aklıma her geldikçe burnumun direği sızlar kalbim ağrır.

bsrakkaya0 ben kızımı 23 haftalıkken doğurdum duyum geliyormuş anlamadım 1 haftadır 4 gün yaşadı kızım sonra vefat etti. Tekrar hamile kaldım oda 5 haftalıkken düştü. Şimdi tekrar hamileyim 23 haftadayız biraz endişe biraz heyecan çok şükür ediyorum. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun🥰🥰

Grimsi hayır yapılmadı bundan sonrası için yapılması gerekiyormuş biraz kendimi toplamam lazım öyle vericez testleri

Grimsi

Esrammcu Ahhhh bacım 😢Bende 2 sene önce 37+2 de ölü doğum yaptım.Aynı senin gibi cesaret edip bakamadım bebeğime can kuşuma birtaneme onu çok seviyorum 😔😔
            Seninle aynı şeyleri yaşamışız oyüzden yazmak istedim 😔

Bütün yazılanları okuyamadım ama 7 haftalık hamileyim 4 gün önce doktor kese normalde büyük sağlıksız gebelik dedi kalp atışı yok 6+4 haftayla uyumlu kese var bebek oluşumu görünüyo ama kese büyük kalp atışı yok gelişmez diye doktor kürtaj dedi inanmadım devlette bi doktora gittim o da aynı şeyi söyledi çarşamba gününe kürtaj planlandı ama son kez farklı bir doktora daha gitmek istiyorum hiç böyle bir durum yaşayan var mı çok korkuyorum devlette kürtaj olmaktan ama şuan özele gidemem

bsrakkaya0 3 kez üst üste kayıp yaşadım son kurtajimin üzerinden 36 gün geçti ama sanırım korunurken yeniden hamile kaldım şuan beta değerlerim o yönde yarın yada salı kesinlesecek

Momofelisa bende 20 haftalıkken aynı sebepten kızımı kaybettim 2 ay oluyor
              Başınız sağolsun rabbim size tekrar bir evlat nasip etmiş çok şükür rabbim size bağışlasın
              Bende şuanda korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşarsam die nasıl bir süreçti neden suyu erken gelmiş size bir sebep söylediler mi

Mavi_rella başınız sağolsun insallah bu hamileliğinizi sorunsuz geçirip saglıklı bir bebek kucagınıza alırsınız 🌸 benim bebeğimde 20 haftalıktı erken suyu gelmişti ama benim suyum bir anda boşaldı içerde hiç suyu kalmadı size sebep söylediler mi suyu gelmesi ile ilgili

bsrakkaya0 Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda. Benim enfeksiyon testi yapılmıştı o an suyuna, temiz çıkmıştı. O yüzden rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu. Bu gebeliğimde serklaj yapıldı.

bsrakkaya0 ne yazık ki bi nedeni yoktu ne bende ne bebekte çok zor günlerdi süt sağıp gönderiyodum 4 gündür eşime söylemişler vefat ettiğini artık süt sağma içecek kimse yok demesini hiç unutmam. Ölmeden bigün öncesinde görmüştüm rabbim nasip etti görmeyi çok şükür. Şimdi ki kız yine ve şuan tam onun kadar. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla bize bağışlasın dizinde başınız sağolsun 🌹🌹

bsrakkaya0 bir oğlumu 7 yaşında kaybettim bir bebeğimi 16 haftalık ken karnımda öldü Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir imtihan Allahım kızıma ve bebeğime sizin evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲