ikinci--geliyor büyük haftalarda özellikle daha zor oluyor kaç ayını ayni bedende geçirmişsin ve bi anda kucağın boş kocaman bi boşluk kalbinin ortasında
Benimde daha acım taze malesef ki oldu başımıza geldi Allahın taktiri rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Bekliyorum Şuanda beklemedeyim kendimi toparlamaya çalışıyorum iyileşmeye çalışıyorum

bsrakkaya0 aynen katılıyorum sizede Allah yüreğinize ferahlık versin Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah Allah kucağımızı hayırlı evlatlar la doldurur

Ölü dogum değil ama 9+4 günlük kaybettim ilk bebegimi ayni gün canim kadar sevdigim dedem de vefat etti pıhtı atmasindan.Neden oldu neden derken akrabalarimda hep kan pihtilasmasi oldugu aklima geldi doktoruma dedim üniversite hastanesine git pihtilasma icin gen testi iste baksinlar dedi.Ben gittim ettim derken hamile kalmisim ama daha bilmiykrdum üniversite hastanesine gittim labarotuvar pandemiden dolayi kapali sen özel hastaneye git orada önlem amacli igne baslansin hamile kalinca dediler zaten özeldeydi doktorum bir kac gün sonra hamile oldugumu ögrendim gittim doktoruma böyle böyle dedim keseyi görünce igneye basladi sorunsuzca kavustum kizima.Ikinci cocugu düsündüğüm zaman pihtilasma icin gerekli testi yaptiracaktim ama plansiz bir hamilelik oldu yaptiramadim doktorum yine önlem amacli basladi 20 haftaya kadar sorunsuzdu 20.haftada plesentada direnc su azligi olunca doktor igne dozu yetersiz pihtilasma suphesiyle baslamistik zaten ama demek ki gercekten varmis pihtilasma dedi aspirin basladik düzeldi .Eger baslamasaydik kalbini durdururmus bu durum öyle dedi.Iki cocugum da önce Allahin takdiri sonra benim tedbirimle dogdu diyebilirim pesine düsmesem kaybedecekmisim demek ki.Kaybiniz var ise pihtilasma lupus bagisiklik degerlerinize mutlaka baktirin öyle hamilelik planlayin derim.Haftasi ufak bile olsa evlat kaybetmek insani cok yaraliyor Rabbim büyük haftalarda kaybedenlerin yardimcisi olsun hareketini hissetmedigim bebegi bile bu kadar hasretle anıyorsam onlar ne yapsin cok zor

bsrakkaya0 amin insallah sagolun
      Kurtajdan ortalama 45-50 gunu galiba bulmustu
      Gecikmisti benimde

bsrakkaya0 7 ilk gebelik ve 7 aylık ölü dogum.. geçen sene oldu. Ölü doğan ogluma mı yanayım makat gelişine mı o kadar zordu ki acısı hala ilk gun gıbı aglarım. Cok mezarına gittim kabul etmeyi cok diledim allahtan ama hala sankı hersey ruya gıbı gelıyor. Babasının kucagında kefenlenmıs haliyle resmı durur silerseö ihanet gıbı hissedyrm. Suan gbeyım ama asla asla yerı dolmuyor asla..

2023 Nisan, 26 haftalık ölü dogum yaptim hersey cok hızlı olmuştu. Şuan 13 haftalık hamileyim nisan 2025 te doğum yapacağım inşallah. Allah kimseye evlat acisi yaşatmasın.cok zor. Insallah saglikla kolaylıkla bebeklerimizi kucaklarimiza almak nasip olsun 🙏🏻

bsrakkaya0 ben 11.11.22 de 7 haftalık bebeğimi kaybettm kalbi durmustu kurtaj olmuştum. Bu ay galiba hamileyim umudum var bi değişiklikler var anlamıyorum ya.🥹♥️ inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim

Ben 32 haftalıkken malasef ölü doğum yaptım karnımda kalbi durdu suyu azdı bitmiş bilememiştim sezaryan oldum enfeksiyon kaptım çok zor süreç geçti normal kalmıştım hamile 4 sene olmadı ikinci tüp bebek tranferim tuttu şükür şu an 5 haftalık hamileyim allahım sağ saglim kucağıma almayı nasip etsin inşallah allahım bi daya yaşatmasın kimseye evlat acısı yaşatmasın allahım zor

bsrakkaya0 5 sene önce dogum yaptım sezeryanla 3 bucuk ay yaşadı melegim zayıf dogdu kilo alamadı son 1 ayımız hastanelerde ignelerle geçti cok zor günlerimdi aglaması gözümün önünden gitmiyor hala acayip saçlı bi kızım dogdu ve ön tarafta 6 -7 tel beyazlık vardı saç telinde melek olacagı belli gibiydi öylede oldu Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

Esrammcu ben de 38 haftalıkken ölü doğum yaptım ama görmesem çok üzülürdüm özellikle istedim zaten bana da sordular istiyor musun diye evet demiştim yıkandıktan sonra da baktım mis gibiydi Allah acımızı dindirsin 😣❤️

bsrakkaya0 acınız benimki ile aynı. Bende 17 haftalıkken kesemin delindigini öğrendim ve yatisim yapıldı kese kendini yenilemedi suyu bitti yavrumun banada yasamaz dediler gelişemez dediler 18 haftalıkken 24 Eylül’de ölü doğum yaptım. Bende yavrumu toprağa gömdüm kendimle birlikte. Yaşıyorum ama sadece nefes alıyorum. Gülüyosam öylesine biryerlere gidiyosam öylesine. Hiç birşeyin tadı yok. Eskisi gibi olurmuyuz acısı diner mi bilmiyorum ama unutulmaz ona eminim. Bende hem bian önce hamile kalayım istiyorum hatta yine oğlum olsun istiyorum ama bir yanda da ya yine aynı şeyler olursa diye korkuyorum. Sizi çok iyi anlıyorum

Pinarkorkmazer amin canım ama görünce insan daha kötü oluyormuş Allah sabırlar versin inşallah bize 🙏🏻

Zeyneppp16 rabbim inşallah saglıkcakla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri de bize gösterir. O anı hergün yaşıyor gibiyim bi an olsun aklımdan çıkmıyor çok zordu çok zor kızımla vedalaşmak çok zordu. Dua ediyorum rabbim hayırlısıyla isteyen bütün annelere nasip etsin kızım bana kardeşini göndersin diye 😔
              Sizin neden keseniz patlamış bişey dedi mi doktorlar

Serya3 başınız sağolsun rabbim tekrarını yaşatmasın hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucagımıza alalım inşallah
              2 sene siz mi beklemek istediniz yoksa bu zaman içinde denediniz olmadı mı başka bir rahatsızlıgınız da varmıydı kusura bakmayın soruyorum ama merak ettim

Glrozklnc başınız sağolsun inşallah rabbim tekrarını yaşatmaz sağlıcakla alırsınız kucağınıza
                2 sene siz mi beklemek istediniz yoksa hamilelige engel başka bir rahatsızlıgınız da varmıydı

Evhamlikurabiyeanne haftası ne kadar küçük olursa olsun seni yine anne yapıyor işte bi anda hayal kurmaya başlıyorsun o hayallerin yıkılışı daha kötü yapıyor ya zaten insanı
                  Ama rabbimin bi bildiği vardır diyorum hep biz bunu yaşayacakmışız başımıza gelecekmiş işte
                  Rabbim tekrarını yaşatmasın evlat acısından daha büyük bir acı yok tarifi yok doğurup yaşatamasanda evlat yine evlat canının bi parçası
                  Rabbim size tekrar bir çocuk nasip etmiş yine zorlu süreçlerden geçmişsiniz ama çok şükür kucagınıza alabilimişsiniz sizin adınıza mutlu oldum rabbim çocuklarınıza uzun ömürler versin rabbim isteyen herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin

bsrakkaya0 yok estağfurullah bana doktorum 2 defa kürtaj olduğum için 1 sene bekle dedi bnde ztn psikolojik olarak bir türlü toparlayamadm geriye kalan 1 senedede afyon devlet hastanesindeki tüm doktorları gezdm fuar diye özel var oradaki 2 doktorads gttm ama şükürler olsun bi doktorla karşılastim bana çok yol gösterdi rahimimde perde varms onu aldi ve 3 4 kilo ver adetin düzene girecek biraz daha dedi doğru da oldu 1 senedir adetim duzensizdi şükür gectigimiz ay tam gününde geldi Allah razı olsun şuan onunla birlikte doğal yolla gebelik için sürece başladık. 3 4 ay kendiniz deneyin bir sorun görmüyorum dedi olmazsa aşılama yapacak 🥰♥️🥹

Zeyneppp16 tam bir ay oldu bebeğimi kaybedeli geçen hafta hastaneye gittim sarı akıntım vardı enfeksiyondan süphelendim
                      İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum şimdi antibiyotik kullanıyorum bide 3 santim kist oluşmuş 2 adet görünce muhtemelen kaybolur dediler adet olmayı bekliyorum şimdi daha 35 gün geçti aradan 45 50 gün içinde olmazsan tekrar gel dedi muhtemelen adet söktürücü yazıcak. Şey için anlattım bunuda sende benden 1 hafta sonra yaşamışsın ya aynı durumu dikkat et kontrolüne git yine tekrardan hastaneye yine muayene ol

bsrakkaya0 inşallah aşılamaya gerek kalmadan normal yola tekrar gebe kalırsın kuzum geçmiş olsun tekrardan