Evhamlikurabiyeanne haftası ne kadar küçük olursa olsun seni yine anne yapıyor işte bi anda hayal kurmaya başlıyorsun o hayallerin yıkılışı daha kötü yapıyor ya zaten insanı
Ama rabbimin bi bildiği vardır diyorum hep biz bunu yaşayacakmışız başımıza gelecekmiş işte
Rabbim tekrarını yaşatmasın evlat acısından daha büyük bir acı yok tarifi yok doğurup yaşatamasanda evlat yine evlat canının bi parçası
Rabbim size tekrar bir çocuk nasip etmiş yine zorlu süreçlerden geçmişsiniz ama çok şükür kucagınıza alabilimişsiniz sizin adınıza mutlu oldum rabbim çocuklarınıza uzun ömürler versin rabbim isteyen herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin
Bebeğini kaybetmiş Annelere
bsrakkaya0 yok estağfurullah bana doktorum 2 defa kürtaj olduğum için 1 sene bekle dedi bnde ztn psikolojik olarak bir türlü toparlayamadm geriye kalan 1 senedede afyon devlet hastanesindeki tüm doktorları gezdm fuar diye özel var oradaki 2 doktorads gttm ama şükürler olsun bi doktorla karşılastim bana çok yol gösterdi rahimimde perde varms onu aldi ve 3 4 kilo ver adetin düzene girecek biraz daha dedi doğru da oldu 1 senedir adetim duzensizdi şükür gectigimiz ay tam gününde geldi Allah razı olsun şuan onunla birlikte doğal yolla gebelik için sürece başladık. 3 4 ay kendiniz deneyin bir sorun görmüyorum dedi olmazsa aşılama yapacak 🥰♥️🥹
Zeyneppp16 tam bir ay oldu bebeğimi kaybedeli geçen hafta hastaneye gittim sarı akıntım vardı enfeksiyondan süphelendim
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum şimdi antibiyotik kullanıyorum bide 3 santim kist oluşmuş 2 adet görünce muhtemelen kaybolur dediler adet olmayı bekliyorum şimdi daha 35 gün geçti aradan 45 50 gün içinde olmazsan tekrar gel dedi muhtemelen adet söktürücü yazıcak. Şey için anlattım bunuda sende benden 1 hafta sonra yaşamışsın ya aynı durumu dikkat et kontrolüne git yine tekrardan hastaneye yine muayene ol
bsrakkaya0 inşallah aşılamaya gerek kalmadan normal yola tekrar gebe kalırsın kuzum geçmiş olsun tekrardan
bsrakkaya0 inşallah canmm çok sağol 😘
myangelson idrarda mi vardi enfeksiyon acaba ben şuan 24. Hafyadayim idrarda yoğun enfeksiyon var düşük riski olduğunu dedi doktor
bsrakkaya0 21+3ıle doktor ıhmalı yüzünden erken dogun yaptım ölü doğum zor günler geçirdim geçiriyorum dört ay sonra tekrar hamıle kaldım kızımı saglıkla dünyaya getırdım çok şükür proloton depot iğne ve Protestanlar sımdı tekrar hamileyim ıkıncı kızıma şuan 21 haftalık ve herhangıbı bır ilaç kullanmıyorum kızım da 3 yasında bu arada
Smysr idrarda, kanda, serklaj dikislerinin orada. Yani her yeri sarmıştı resmen. Benim erken haftada nişanım da gediği için bebeğe bulaşması daha kolay olmuş
bsrakkaya0 9 haftalık bebeğimi evde düşük olarak kaybettim 20 sinde 1 ay olacak 1 gün aklımdan çıkmıyor 😣😢
2 tane kurtajim var en son ki kurtajimin arkadasindan ikinci ayımda gebe kaldim simdi oglumla 31.haftamizdayiz rabbim geciktirdikce guzellestiriyor ama yine de boyle bir acıyı hic bir kadinin yasamasini istemezdim🥲
Bimuallime4 bende 3,5 yaşında kızımı hastalıktan kaybettim. Asla unutulmayan ama mecburen alışılan zaman geçsede ilk günki gibi sızlayan öyle derin bir yara değil mi ? Rabbim hepimize sabır versin, kolaylaştırsın.
Sare19 amin Allah sabır versin . Çok acı. Allah kimseye yaşatmasın .
bsrakkaya0 çok teşekkür ederim. Unutulmuyor elbet . Unutmayacağımda o benim ilk göz ağrımdı. Ama insan bu dünyanın ne kadar boş olduğunu bir kez daha anlıyor
bsrakkaya0 ilk gebeliğim 7 haftalık kalbî durmuştu ikinci gebeliğim yani ilk oğlum 38. Haftada kalbî durmuştu ölü doğum yapmıştım sezaryenle ölü doğumudan 6 ay sonra ikinci oğluma hamile kalmıştım simdi 3 yaş 4 aylık 4. Gebeliğim yine 7 haftalık kalbî durmuştu 5. Gebeliğim üçüncü oğluma hamile kalmıştım şimdi 4 ay 8 günlük bugünlere hiç kolay gelmedim çok acı çektim çok ağladım ama bekledim ama değdi 🤲♥️🌺
bsrakkaya0 bir hafta önce 14 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu:( bu durumu aşamıyorum çok şükür inançlıyım böylesi hayırlısıydı diyorum kısmet diyorum ama alışamadımm geçenlerde bağırsaklarım hareket etti bir an bebek sandım
myangelson merhaba başınız sağolsun Rabbim evladınızı sağlıklıa sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bebeğimi 36 haftalık doğurdum doğduğunda kanında enfeksiyon çıktı iki gün sonra vefat etti kafamda deli sorular bırakmıyor hiç anne karnında nasıl enfeksiyonu olabiliyo bı bebeğin yapılan kan tahlilinde çıkmıyor bu
bsrakkaya0 2 hafta sonra gittim hastaneye herhangi bir kist miyom parça olmadığını söyledi bir kaç genetik test ve kan testi istedi onları yaptiricam benim kanamam bitti gibi oluyor iki gün hiç gelmiyor üçüncü gün kahverengi leke şeklinde geliyor. Tam anlamıyla ne zaman biter bilmiyorum bekliyorum
Zumra-nur46p Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun. Rabbim cennette kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻 benim çok erken haftada nişanım gelmişti o sebeple bebeğe bulaşmış zaten o yüzden doğmak için zorluyormus beni ama burada çok var bebeğini enfeksiyondan kaybeden nasıl bulaşıyor bilmiyorum bazılarında keseyi deliyor su gelmesine sebep oluyormus
bsrakkaya0 ikinci gebeliğim kalp durması sonucu kürtaj ile sonuçlandı. 3.bebeğim doğdu ama birden bir gün sonra vefat etti tam 5 sene önce. 4. Bebeğim down sendromlu doğdu. 5. Gebeliğim ve her gittiğimde birşey duymaktan o kadar yoruldum ki. Acıların hep en büyüğünü yaşadım derken tekrar birşey olacak korkusu o kadar zor. O kadar çaresizim ki. Rabbim evlat acısı düşmanıma bile yaşatmasın. Asla acısı geçmiyor asla. 5. Gebeliğim ama evde iki yavrum var biri down işte. Rabbim onlara ve karnımdakine sağlık versin inşallah 🤲🏻