Caglacolak5237 kuruma çizgisi sandım ama ilk belli belirsiz di 15 dk sonra böyle oldu su falan döktüm ama gitmedi umarım sizin gibi olur benimki de ☺️

Zdiyebiri canım benim inşallah vardır ve inşallah her isteyene versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım sende daha daha koyu renkli bir şekilde öğrenirsin ☺️

Elifff2112 sağlıkla alın kucağınıza inşallah ☺️ ya yaptım ilk gözle görülebilecek şekilde çıktı ama çok hafif ya acaba kuruma mı dedim de kuruma çizgisi 10/15 dakka içinde olacak şey değil herhalde genelde test tamamen kuruyunca çıkıyor değil mi ? Bir de 3 gün var daha adetime ☺️

Bittercikolataa benmde böyle cıkmıştı sonra o heyecanla erken gebelik testi aldım onda az daha pembe cıkmıştı ertesi gün kan verdiğimde beta 266 civarı cıkmıştı 3 4 haftalık erken gebelik demişlerdi . Günüm hiç şaşmazdı benm direk anladım gebe olduğumu sizinde inşallah öyledir 🤲🏻🤍🌸

neslsah-1 ay ne kadar güzel maşallah 🥰 benim 3 günüm var böyle kafam karışıyor artık yapmıcam günüm geçsin öyle yapıyım ☺️ kuruma çizgisi bu olamaz demi dün de yorum yapmıştınız testime düne göre bugün daha net gözüküyor sanki ☺️

-angel34 hemen mi çıktı gözle görülmüyor 5 dakika içinde belirdi ☺️ Kuruma mı diye tereddüt ettim ama 5/10 dakika içinde kuruma olamaz herhalde ☺️

Bittercikolataa ben kilo aldım diye ne sporlar yaptım karın egzersizleri vs meğer hamileymişim insan vücudndaki değişikliği farkediyo rabbim bağışladı iyiki bişey olmadı 🤲🏻

Bittercikolataa erken gebelik testi çok pahalı değil canm sonuç için değer bence ondan yap bir tanede ona göre belirgin çıkarsa kan verirsin ,