-angel34 hemen mi çıktı gözle görülmüyor 5 dakika içinde belirdi ☺️ Kuruma mı diye tereddüt ettim ama 5/10 dakika içinde kuruma olamaz herhalde ☺️

Bittercikolataa ben kilo aldım diye ne sporlar yaptım karın egzersizleri vs meğer hamileymişim insan vücudndaki değişikliği farkediyo rabbim bağışladı iyiki bişey olmadı 🤲🏻

Bittercikolataa erken gebelik testi çok pahalı değil canm sonuç için değer bence ondan yap bir tanede ona göre belirgin çıkarsa kan verirsin ,

Bittercikolataa bu testlere hiç güvenmiyorum canım markası ne? Eczaneye uzaksan internetten erken gebelik ve ek olarak kasette al istersen predictor early yanlış çıkardığını hiç duymadım. 3 gün beklesende sadece kaset test yapma yani yanıltıyorlar canım

Mihriimah Canım erken alayım eşime söyleyim işten gelirken alsın fakat akşam yapsam da sonuç alır mıyım acaba ?

Bittercikolataa aynı testten yaptım iki tane hemde . İkiside negatif çıktı akşamına kan verdim 3 haftalık gebeymişim. Bu testlere özellikle bu markaya güvenmiyorum

Bittercikolataa burda öğrenenler olduğunu biliyorum canım. Adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar sonuç diyor zaten. Ama istersen acele etme hem internette daha uygun yarına bile gelebilir belki.

Bittercikolataa ben days comfort yaptım canm ilk 5 dk da kesin sonuç veriyo hep onu kullandım gebelik istediğim için 1 kere pozitif sonuç verdi oda doğru sonuç verdi

neslsah-1 her hastanede bulunur herhalde demi canım aldırıyorum eşime bir de akşam saati yapsam ne olur ki varsa yine de çıkar herhalde ya :)

Nc34 2 tane aynı testten yaptım dün soluk bugün biraz daha koyu çıktı o yüzden bilemedim erken gebelik yapıcam bakalım

Bittercikolataa

Hayırlı olsun canım gözün aydın çizgi var 😍
                  Benimki de böyle bir kaç dk içinde silik olarak çıkmıştı olmadığı zaman hiç bir şekilde belli belirsiz çizgi bile oluşmaz

Bittercikolataa var gıbı ama sen erken gebelık testı yap canım yada kan var daha garanti olur