irem88 Nurpoyrz ay maşallah diyim hep bal gibi denk geliyor hatta eşim pazardan hani minik kavunlar oluyor da dışı dilim şeklinde onlardan al ış bir sürü ortadan kesiyorum içinde dondurma offff🤤
mucizemgelsin61 Elfelf475 Immm evet güzel olur miktarını göz kararı ayarlıyorsun dimi mesela sütü 1 bardak 1 tane muz gibimi
Nurpoyrz EceQueen ara öğünlerimde yiyorum bende genelde öğlen yiyorum bide akşam yiyorum yemek sonrası 🙃
meltem_95 Nurpoyrz yemekten bende bıktım aslında ama 29.haftadayım kilosu boyu herşeyi haftasına göre normal 🥰 doktor sadece yaz meyvelerini çok yeme demişti tatlı ve kilo aldırır diye
Ceyds 14+4 şu sıralar mürdüm eriğine sardım , şeftali, elma bunları hep canım yiyorum sizce mürdüm eriğin bir zararı olur mu
sacmalamakizim Nurpoyrz Bu aralar üzüm portakal mandalina tüketiyorum, gribal enfeksiyona karşı hemde bebiş beslensin diye. 😊
SancarMom Ber277 Evet 38. Haftamda alttan muayne olucam doktorum hazırlıklı ol dedi normal doğum bekliyoruz bir aksilik çıkmazsa 🙏🏻 16-30 Ekim arası heran olabilir sizin nasıl ? İlk gebeliğim
irem-16 Nurpoyrz 15+5 13 haftalıkken gittim göstermedi. Ayın 16sında kontrolüm var 17+1 olacak inşallah öğrenebilirim o zaman 😍