E_Duha Nurpoyrz muz, elma, erik, şeftali, nektari, beyaz üzüm yani resmen meyve ve yoğurtla besleniyorum desem yeridir ☺️☺️
lilyum_ EsK07 zaten kan sulandırıcı kullanıyorum. 12 haftalık hamileyim. Yine de riske atmayım o zaman
Anne-bebek1 Nurpoyrz mandalina yiyorum diğer meyveleri canım istemiyor günde 6 7 tane yiyorum bazen daha fazlada oluyor
ZeynepDuru17 Nurpoyrz ben hep meyve yedim.yemek yiyemedim haliyle dört porsiyon yaptım 9 ay çektim çünkü yemek yağlı şeyler sevmiyorum hala öyleyim portakal muz elma kış meyveleri yedi ilk üç ay ayva yedim deli gibi 😂
Dduman Nurpoyrz meyve yasak 🚫😏 ama yasaktan önce yeşil elma mandalina şeftali üzüm bunları gün içinde yiyordum
EceQueen Nurpoyrz bol bol meyve yiyerek iyi bir şey yaptığımı sanıyordum😁 sonra doktorum afferin iyi halt ediyorsun dedi, çoğu şeker patlaması yaşatıyormuş ve sınırlı dengeli tüketmek gerekiyormuş. Şimdi her meyveden az az her gün yiyiyorum meyve tabağı ile çoğu zaman😍
Nurpoyrz EceQueen ara öğünlerimde yiyorum bende genelde öğlen yiyorum bide akşam yiyorum yemek sonrası 🙃
meltem_95 Nurpoyrz hergün bi tane muz mutlaka yiyorum. Hafta da bir de avokado yemeye çalışıyorum. Bu sıradalar da elma armut yiyorum :)
busra_basturk Nurpoyrz ben genelde elma armut mandalina muz ve bu aralar da eşim sürekli nar alıyor 😅 onu yiyorum
irem88 Nurpoyrz ay maşallah diyim hep bal gibi denk geliyor hatta eşim pazardan hani minik kavunlar oluyor da dışı dilim şeklinde onlardan al ış bir sürü ortadan kesiyorum içinde dondurma offff🤤
mucizemgelsin61 Elfelf475 Immm evet güzel olur miktarını göz kararı ayarlıyorsun dimi mesela sütü 1 bardak 1 tane muz gibimi
meltem_95 Nurpoyrz yemekten bende bıktım aslında ama 29.haftadayım kilosu boyu herşeyi haftasına göre normal 🥰 doktor sadece yaz meyvelerini çok yeme demişti tatlı ve kilo aldırır diye
Ceyds 14+4 şu sıralar mürdüm eriğine sardım , şeftali, elma bunları hep canım yiyorum sizce mürdüm eriğin bir zararı olur mu