sacmalamakizim Nurpoyrz Bu aralar üzüm portakal mandalina tüketiyorum, gribal enfeksiyona karşı hemde bebiş beslensin diye. 😊
SancarMom Ber277 Evet 38. Haftamda alttan muayne olucam doktorum hazırlıklı ol dedi normal doğum bekliyoruz bir aksilik çıkmazsa 🙏🏻 16-30 Ekim arası heran olabilir sizin nasıl ? İlk gebeliğim
irem-16 Nurpoyrz 15+5 13 haftalıkken gittim göstermedi. Ayın 16sında kontrolüm var 17+1 olacak inşallah öğrenebilirim o zaman 😍
incitekin_44 Şeftali ve armut delisi oldum sanki arada kırmızı elma yiyorum kavun gunde 2 dilim ekşi ile hiç aram yok hangi meyve tatliysa onu yiyorum
meltem_95 Nurpoyrz yemekten bende bıktım aslında ama 29.haftadayım kilosu boyu herşeyi haftasına göre normal 🥰 doktor sadece yaz meyvelerini çok yeme demişti tatlı ve kilo aldırır diye
Ber277 SancarMom Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Benimde 33den beri erken doğum olabilir dedi o yüzden bekliyorum bakalım artık her an gelebilir 37+2 de kontrolüm var bence muayene edecek ona göre artık Bu arada 2. Benim ☺️