mucizemgelsin61 Elfelf475 Anladımm tamam aklımda bulunsun bende yapayım bi ara eminim güzel oluyordur😌
Elfelf475 mucizemgelsin61 çok güzel oluyor süt bal muzu da seviyorum ben 🙃 bir de bazen gerçekten insan yapmak yemek istemiyor o yüzden içmek daha kolay ve bunlar da bebeğe kilo aldırıyor
lilyum_ mucizemgelsin61 ben de yedim ama bazı yerlerde yemeyin dediği icin supheye düştüm. Yine de bi sorayım dedim. Teşekkür ederim 🌸
happyprincess_06 Begleyna incir porsiyonuna dikkat edin açılma yapıyormuş hurma ve inciri doğumu yaklaşanlara öneriyorlar 🤗
Tuzlimon1 Nurpoyrz inanılmaz meyve düşkünü oldum hamilelikte 😂 muz, üzüm, elma, armut her şeyi yiyorum. Günde 2porsiyon yiyorum öğlen ve akşam yemek sonrası gibi. Bazen sütün içine kefirin içine atıp blenderden geçirdiğimde oluyor öylede hoşuma gidiyor 🤭
Nonamea Nurpoyrz ben cennet hurması cok seviyorum ama faydalı mı zararlı mı bilmyorum beni aydınlatın
Dmlakrbg Nurpoyrz 14 haftalığım. Mandalina ve nektarin yemekten öldüm 😂 başka meyve pek hitap etmiyor şuan. Önceki gebeliğimde sürekli ekşi yeşil elma yiyordum.
irem88 Nurpoyrz canım hangisini istiyorsa onu yiyorum öyle belli bir meyve yok o an canım hangini istiyorsa bu ara kavuna taktım😊
Cnhavva Nurpoyrz ben normalde de meyve severdim zaten baslarda cok istahsizlik vardi yemek yemek istemiyodum ki sulu yemek zaten cok sevmem gece gunduz meyve yiyebilirim hala
Miniginannesi2705 Ayva , muz , mandalina yiyorum en çok bu aralar 🤗 sadece meyve yiyesim geliyo ,ne olacak bu halim bilmiyorum 😄
EsK07 lilyum_ Nar riskli besinler arasında kan sulandırır ve kramplarını arttırır. Haftada 2 kez bir çay bardağını geçmemesi gerekiyor porsiyonun
lilyum_ EsK07 zaten kan sulandırıcı kullanıyorum. 12 haftalık hamileyim. Yine de riske atmayım o zaman
Figenkrts Nurpoyrz şeker içerikli olduğu içi aslında çok aşırıya gitmemek lazım 😅 ben kiraz üzüm muz çok yedim 😅