Cnhavva Gokturkmom_ ben normalde de meyve severdim zaten baslarda cok istahsizlik vardi yemek yemek istemiyodum ki sulu yemek zaten cok sevmem gece gunduz meyve yiyebilirim hala
HuzurDenizim Ayva , muz , mandalina yiyorum en çok bu aralar 🤗 sadece meyve yiyesim geliyo ,ne olacak bu halim bilmiyorum 😄
EsK07 lilyum_ Nar riskli besinler arasında kan sulandırır ve kramplarını arttırır. Haftada 2 kez bir çay bardağını geçmemesi gerekiyor porsiyonun
lilyum_ EsK07 zaten kan sulandırıcı kullanıyorum. 12 haftalık hamileyim. Yine de riske atmayım o zaman
Figenkrts Gokturkmom_ şeker içerikli olduğu içi aslında çok aşırıya gitmemek lazım 😅 ben kiraz üzüm muz çok yedim 😅
Elfelf475 mucizemgelsin61 çok güzel oluyor süt bal muzu da seviyorum ben 🙃 bir de bazen gerçekten insan yapmak yemek istemiyor o yüzden içmek daha kolay ve bunlar da bebeğe kilo aldırıyor
mucizemgelsin61 Elfelf475 Immm evet güzel olur miktarını göz kararı ayarlıyorsun dimi mesela sütü 1 bardak 1 tane muz gibimi
EsK07 Gokturkmom_ Meyve gebelikte çok sağlıklı ancak şekere dikkat etmek gerekiyor. Bu nedenle de her meyve yedikten sonra biraz kuruyemiş yerseniz şekerinizin yükselmesini önlemiş olursunuz. Afiyet olsun şifa olsun 🌸
Balbebek012 Gokturkmom_ yaa afiyet olsun size mandalina benim de vazgeçilmezim🫶 bı aralar mandalina ayva nar çok tüketiyorum şeftalinin eriğin eskisi gibi tadı yok ama olan meyvelerden yiye bildiğim kadar yiyorum özellikle günlük kocaman bir ayva yiyorum ya 😅😅
snoopy Ben de her gün meyve tüketiyorum ama acaba fazla mı yiyorum diyorum. Porsiyonu nasıl ölçüyorsunuz. Adet mi kase mi?
Gokturkmom_ snoopy internetten meyve porsiyonlarına bakabilirsiniz 🙃 alışana kadar o şekilde bakmıştım
Aseka Mevkisine uygun tüketiyorum ilk başlarda şeftali kavun sonra mürdüm eriği ve üzüm çeşitleri şu anda da mandalina ayva hatta mandalinayı çok sevdiğim için abartıyorum 😅 günde 7-8 tane falan
Kubra-Maytalman Gokturkmom_ 36+2 de mayıs ayında doğum yaptım. Dogum yapana kadar portakal yedim kilolarca😅
E_Duha Gokturkmom_ muz, elma, erik, şeftali, nektari, beyaz üzüm yani resmen meyve ve yoğurtla besleniyorum desem yeridir ☺️☺️
Anne-bebek1 Gokturkmom_ mandalina yiyorum diğer meyveleri canım istemiyor günde 6 7 tane yiyorum bazen daha fazlada oluyor