petitehatunn çok parçalı bende bakmıştım sonra vazgeçtim görüntüsü çok güzel ama 👍
suletnc e bebek joie litatrex 4 travel sistem. Kalıtelı fazla agır degıl . Gri renk aldık bız . İki cinsiyet içinde uygun bu yuzden.henuz kullanmadık ama cok araştırdık oyuzden
    Aselnaz33 yorumlara baktım, o ürün mağazalarda yokmuş diyor herkes. Bende pzar gidip bakıcam ins indirm bitmez 799₺ suan
      AyEr ben de onu alacağım ama puseti yok puset işini nasıl çözeceksiniz
      1850 bu dediğiniz arabaya bende baktım sürüşü çok güzel hafif bi araba ama çift yönlü kullanılmıyo sanırım, ayrıca pusetini takamıyosun o benim kafamı karıştırdı biraz
      • 1850 bunu yanıtladı.
        Cnm ben de oglumda sunny bayb 777 hummer travel almıştım kırmızı siyah kalıteli kullanışlı sadece biraz agır onun dışında tercih edebilirsin ben indirimde almiştım 800 TL ydı şuan ne kadar bilmiyorum
          suletnc ben pierre cardin alias modelini aldım en başından beri onu istiyordum zaten evet biraz ağır ve büyük ama en çok içime sinen araba o oldu. Mamas papas occario modeli de çok güzel
          suletnc Wellgro Golden Horn Q3 Travel Sistem bize de halamız hediye almış güzel birşeye benziyor :)
          Hanus ben indirimsiz bin tlye aldım 🤦🏻‍♀️ Şuan sinirden kuduruyorum 😂