Tugbaern suletnc https://www.hepsiburada.com/anex-sport-3-u-1-arada-set-gri-p-HBV000004YQLZ?magaza=Anex%20Türkiye&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-pla&gclid=Cj0KCQiA7IDiBRCLARIsABIPohheJ5xaO4yDHP6Wz3vU6tqvsUVHLXSw6ZXNm7xl6kpb-zmlRTpeqZQaAtW6EALw_wcB Ben bunu aldım canım
1850 Gulsum2308 puset içine yerleşiyor puset bize dönük kullanılıyor. Tek dezavantaj tek yönlü olması. Joie nın choreme var.chrome aynı modelin çift yönlüsü bırde ona bakın isterseniz
Alyaesra Aselnaz33 Bend e düşünüyorum canyon travel ı,memnun musunuz çocuk kaç yasa kadar kullanabilir herkes yine baston almak zorunda kalabilirsin diyor da
ceco suletnc ben pier Cardin ve cihicco dan beğendim fiyatın 2000 chicconun ise 3000 di ama çok sağlam ve kullanışlı araba koltuğu da var
iremby suletnc CASUAL VISTA TRONA baston travel bebek arabası. Travel sistem alanlarin hepsi kisa bir sure sonra baston aliyor. O yuzden bastan baston almak daha mantıklı. Travelde istiyorum diyorsan tam aradigin araba.
Msl_ege Stokke 😍 , kalitesi görüntüsü ve bebeğim rahat etsin konforlu olsun güvenli olsun yeter ki , ağır olsa da olur , büyük olsa da problem değil , katlaması için de uğraşırım sorun değil dersen gözün kapalı stokke. Ben dezavantajlarını bile bile aldım 😂😂😂