Ay ben de bi karar verebilsem keşke. Mamas papas armadillo flip x2 ile casual cadillac air arasında kaldım. indirimler de başlıyo bir türlü karar veremedim🙈
tudem merhabalar kullandınız mı acaba ana kucağı ağırmı ? Bende düşünüyorum bu modelide hiç deneme fırsatım olmadı
Kbrashn ay çok teşekkür ederim cevapladgn için 🙏🏻😊 gemm ana kucagını aldınız dmi ? İskelete takarken herhangi bir aparat falan alınmıyor ayrı dmi direk yerleştirebiliyoruz?
    Günaydın sonunda karar verdim nerdeyse 2 aydır cok hummalı bir araştırma icerisindeyim aklınıza gelebilicek tüm bebek arabalarını inceledim hepsini karsılastırdım. Travel sistemler icin konusuyorum. Benim icin en onemli olan hafif tek elle kapatılabilir kullanımı olay aynı zamanda konforlu ve çift yönlü kullanılabilir olmasıydı ve fiyat olarakta cok abartıya kacmaması önemliydi. Casual cadillac, chicco trio sprint, uppa baby cruz, mınu, mamas papas ın kiler vs. Vs. İnceledikce hepsinin bi kusurunu buldum. Başta chicco trio sprintta cok kararlıydım. 2500 gibi bir fiyat aralıgına sahipti ancak indirimlerle 1700-1800 tl gibi bi fiyata bile bulmustum, ama kullananlardan bizzat kuzenimden agır oldugunu duydum yaklasık 14 kg gibi bir agırlıgı var. Benim için bu cok cok önemli bir kriter oldugu için chicco yu eledim. Casual cadillac aslında bunun pek eksi yönü yok ekonomik, hafif çift yönlü vs. Bunda sadece bana biraz kaba göründü, aslında cok alınabilir bir model ve kullananlar inanılmaz memnun. Gelelim uppa baby cruz ve mınu ya avrupa da cok meshur suanda mınuya bayıldım baston pusetlerden bile daha hafif inanılmaz güzel bi görüntüsü var, ancak cift yönlü kullanım yok, bu da benim icin eksi cünkü rüzgarlı havalarda vs. Ters cevirebilmeliyim. Cruzda cok güzel hafif yalnız cruzda oturma şasesinin alt ayak kısmı yukarı kaldırılamıyor, port bebesini vs. Almak istemiyorum gereksiz buluyorum. Sonunda Mamas Papasın Urbo 2 modelinde karar kıldık. Fiyat olarak biraz maliyetli aslına bakıldıgında travel set olarak anakucagı dahil 2900 tl gibi bi fiyatı var ama özellikleri o kadar mükemmel ki Welcome Baby sitesinde incelemesi var izleyebilirsiniz. Bir de mamas papas ın sola 2 modeli var o da buna cok yakın ufak tefek farklılıklar var arasında ben o yüzden Urbo yu sectim. Ancak tabi ki bütce olarak herhangi bir sıkıntım yok gayet rahatlıkla yüksek bi rakam ödeyebilirim derseniz mamas papasın ocarrosuda, armadillosuda cok cok rahatlıkla önerilerim arasında. Hiç ınglesina, doona, buga boo ya girmiyorum onlar bütçemi çok çok aşıyo çünkü bence gereksiz ama tabi kisiden kisiye değişir. Sizleri sıktıysam kusura bakmayın. Cok fazla arastırma yaptım ve aramızda benim gibi cok kararsızlar vardır diye paylasmak istedim.
      suletnc prego quattro vip arabasini aşırı beğendim onu almaya karar verdim👍
      Biz Inglesina Zippy Light aldık. Tek tuşla açılıp kapanıyor, aşırı hafif. Hem baston hem de travel olarak kullanılıyor. Ana kucağı takılıyor yine inglesina marka. Henüz kullanmadık ama kullanan herkes çok memnun.
      Tugbaay minu ya hangi mağazada gördünüz acaba? Ben sadece nette gördüm ama çok beğendim 💁🏻‍♀️
        Tugbaay yaaa harikasın çok teşekkürler. Ben de aynı durumdan paralıyorum kendimi. Ocarro yu da bana dün ebebekteki arkadaş önermedi. Şöyleki ömürlük bir ürün ama en ağırı o dedi. Onun yerine armadillo flip xp ya da urbo modelini öneririm dedi. Urbonun tekerler daha küçük ama nasıl bi etkisi olur bilemedim. Bir de ebebek e sinir oldum %28 indirim esnasında ana kucağı önceden hediyeyken şimdi 200 tl yapmışlar. Siz nerden aldınız acaba?
          suletnc beneto 540 gold düşünüyorum çok beğeniyorum yakından da görmüştüm hem görsel olarak çok beğendim hemde fiyatı daha uygun