Bebek arabası ne aldınız ☺️
Ben de ebebek indirimden denk getiriyim dedim ama vipbebek.com da aynı fiyattı oradan mamas papas armadillo flip xt2 aldık. Set halinde uyguna denk geldi. Ytugcek bence chicco bir de kraft daha ağırdı bu arabaya göre. Özellikle chicco nun hangi modeliydi hatırlamıyorum ama pusetini kaldıramamıştım. Armadillo da Ocarroya göre daha hafif mesela. Ebebekteki görevli ocarroya 14 kg armadillo ise 9-10 kg demişti. Kapanması kurulumu bence birçok markaya göre daha pratik. 4 yaşa kadar da kullanım var bana çok ideal geldi
suletnc wellgro travell sistem
Joie mirius
Htckrt ben de dün vipbebek internet indirimini gördüm. Eğer internetten alabildim demeseydin istediğini bildiğim için sana da haber verecektim.
Bu arada biz de dün ebebek indirimiyle mamas papas armadillo aldık. İnşş o kadar uğraşımıza ve aramamıza değer biz de memnun kalırız. Occaro yu da çok beğenmiştim ama çok ağır geldi bana... Mamas papas modelleri içinde armadillo ideali gibi geldi.
Bu arada biz de dün ebebek indirimiyle mamas papas armadillo aldık. İnşş o kadar uğraşımıza ve aramamıza değer biz de memnun kalırız. Occaro yu da çok beğenmiştim ama çok ağır geldi bana... Mamas papas modelleri içinde armadillo ideali gibi geldi.
Sarenil merhabalar siz o zaman coral rengi vardı onu almışsınız. Kutuyu açtınız mı bilmiyorum ama ebebekteki çalışanlardan biri çiftlere kutuyu açmadığınız sürece sonrasında renk değişimi yapabileceklerini söylüyordu içinize sinmediyse bir bakın isterseniz. Gerçi ben aldığınız rengi yakından gördüm gayet tatlıydı☺️ Geçen yıla göre fiyatlar hayal olmuş artık daha da ineceğini sanmıyorum en uygunu bizim aldığımız fiyatlar olur tahminince.
Bu arada 2700 e siz ana kucağı olmadan mı aldınız acaba? Bizim araba, adaptör, ana kucağı 2860 a denk geldi de fiyat farklılığı mı varki şehirler arasında?
Bu arada 2700 e siz ana kucağı olmadan mı aldınız acaba? Bizim araba, adaptör, ana kucağı 2860 a denk geldi de fiyat farklılığı mı varki şehirler arasında?
1850 litetrax 3 ten farki var mi tekerlk disinda bn de almyi dusnuyorm da
gamzealtun kullanıyor musun canım memnun musun? Bende pierre cardin twist düşünüyorum
Chicco italyan marka olup kalitesiyle gayet fiyatı normal arabalar üretiyor. Diğerleri en nihayetinde çin malı. Yok mekanizması bozuluyor yok tekerleği fırlıyor. Yedek malzeme bulmanız da zor olur. Şahsen chicco tavsiye ederim. Hem kendi mağazaları var. Daha detaylı anlatabilirler özelliklerini. 3 parça ( Ana kucağı + port bebe+oturma ünitesi) veya 2 parça (ana kucağı + port bebe olabilen oturma ünitesi) olmak üzere çeşitleri var. Ben çok parça olmasın diye “Chicco Urban” bebek arabasını öneririm. Oturma ünitesi ile birlikte katlanabiliyor ve port bebe haline gelebiliyor. Port bebe haline gelince aparatı sayesinde iskeletten çıkardığınızda dik durabiliyor. Yani evde bile yanınızda kullanabiliyosunuz. Üstelik port bebe halinde kullanmanız için yumuşak pedi var. Böylece yatak konforu sağlıyor bebeğinize. Ana kucağı (oto koltuğu) zaten ayrıca takılabiliyor. Üstelik chicconun iki farklı ana kucağından hangisini isterseniz yani bir tane ana kucağına zorlamıyor. Oto koltuğu için bir de bazası oluyor. Bebek arabası genelinde eğer renginden sıkılırsanız renk paleti sattıkları için isterseniz rengini değiştirebiliyorsunuz. Yada ilerde cinsiyeti farklı bebeğiniz olursa ona göre değiştirebilirsiniz. Bir bakın derim youtube’a. Zaten çok fazla tanıtım videoları olduğunu göreceksiniz. Diğer markaları bu denli video ile anlatan yok mesela.
Şimdi gördüm bnde vıp bebek indirimini armadiilo mu yoksa urbo2 mi arasındaki fakı bilen var mı