suletnc valla ben almadım canım babamın zengin arkadaşi yeni temiz sağlam arabayi aticakti babam da aldı temizletti dedi kullanirsin kızım sağlam bi daha almana gerek yok dedi bende onu kullanıcam bebek araba koltuğu da var onu da almama gerek kalmadı
    Casual cadillac air trone safe alacaktım indirime girmedi ben de joie chrome aldım 😅 Kullanan arkadaşım memnundu ona danışarak aldım, henüz kullanma fırsatımız olmadı ama evde denedik sürüşü vs iyi 😊
      AyEr bu arabayı biliyorum ya yatınca sepet gibi oluyor o tip arabalar hiç hoşuma gitmiyor toplanması falan sıkıntı
        suletnc bız suan uc sekılde olan arabalara bakıyoruz canım ama bunu begendım senın aklında nasıl bısı var
          AyEr puseti normal tip Bebek arabası hatta puseti olmasa da olur arkadasım puset verdi bna
          Sunny baby satürn plus kullanıyorum bende çok memnunum. Sürüsü harika kayıyo yolda tesmen.
            suletnc şuan daha da pahalandı bir ümit e bebek şubat indiriminde belki düşer. 20. Haftam daha almak için zamanım var diyorum bakalım.
              Safe line aventador travel sistem aldım ben cnm