suletnc Joie lietrax aldım çok hafif ve kullanışlı tavsiye ederim.😊
Tugbaay söylediğiniz her cümleye katılıyorum. Ben de çok araştırdım ve urbo 2de karar kıldım, Şubat ayında alacağım. Söyledikleriniz işime su serpti , güzel gümlerde kullanın inşallah🤗 ne kadara almıştınız vip bebekten?
    dlkzfr bebegim henuz dogmadi kullanmadim. Ama ilk izlenimimden memnunum.
    Mamas papas ocarro aldık indirimde puset dahil 3700e almıştık
    Ecearya o çok ağır, onun yerine trio sprint ı alacağım ben
    Ytugcek trawel sistemlerin geneli ağır tek elle kapanıyor ve yer çok kaplamıyor diğer trawellra göre daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum katlarken çıkarıp takmanı gerektircek bi aparatı yok tek parça ve port bebesini almanıza gerek yok üç pozisyon yatış özelliği var istersen pusete koymadan bile tam yatış özelliği oldupu için yenidoğanı bile yatırabilirsin
    Mugert mamas papas urbo 2hangi sitede indirime girecek
      suletnc e bebekten canyon marka bi araba beğendim onu alcam sanırım fiyatı da iyi 800 tl
        suletnc bence saglam ve kaliteli bisey aldir nasilsa hediye alacaklarmis
        Esinn e bebekte mamas papas indirimde olarak görünüyor ay sonuna doğru ama net fiyatından emin değilim
        Ytugcek urbo ve sola modeli 9 kg. Ocarro ve armadillo daha agır
        Arkadaşlar biri beni bilgilendirebilir mi acaba bu bebek arabaları kaç yaşa kadar kullanılıyor? Tamam anakucağını anladım, 13 kiloya kadar yaklaşık 1 yaşa kadar araba koltuğu olarak da kullanılacak sonrasında araba koltuğu değişecekmiş, bu bebek arabası sağlam olsun diye dünya para dökücem sonra baston alıcaksam kocadan o kadar laf duymaya gerek yok uyduruk alalım!?
          Ya bu yazilanlarin hepsi nerdeyse ayni tarz ve tür.. ben ana kucagi gibi olan modelleri sevemedim.cocuk emanet duruyor sanki dik hali..eski modellere benzeyen yok mu acaba
            aaasenaaa benim fikrim hic kavga etmeye ve abartili seylere gerek yok.temiz bulursam ikinci el alicam ki durummda var ama esyaya para vermek her zaman inanilmaz sacma gelmistir bana.bu yuzden esinizle aranizi bozmaya degmez..