bulutunannesi33 aslında doğru devlette aynı ama işte insan tek kişilik odalarda özel birşeyler istiyor ilk olunca . Yoksa aynı şey
KAÇ PARA DOĞUM ÜCRETTİ ÖDEYECEKSİNİZ?
Normal 1000 sezeryan 1250 zonguldaktayım
bulutunannesi33 her yerde aynı değil canım.Yaşadığım şehrin üniversite hastanesi pislikten geçilmiyor,oturmuş bi sistemi yok berbat ötesi.Ama tabi her yerde böyle değil çok temiz ,konforlu ,özel gibi devlet hastaneleri var.
Burcuctn senin gittigin hastane cokkk pahali 🤔🤔
Burcuctn ben ozel odada kaldm sadece ozel oda prası odedım
Ozge11 tabı oyledır cnm ama 4000-5000tlde ck yuksek foyatlar cıdden yazık gunah ınsanalra
Burcuctn Izmır Karataş Hastanesi / Sezeryan 2900 tl Normal 3100 tl Epidural dahil. Içinde kapı süsleme kuaför ve odada 3 foto var ayrıntılı fotoğraf için 200-300 daha ödeniyo fotoğrafçıya
Normal doğum 680₺
Sezaryen 950₺
Sezaryen 950₺
Burcuctn çok fazla. Bende tuzla gispire gidiyorum normal doğum 1800 sezaryen 2400 zorunlu isteğe bağlı değişmiyor. Bu rakamlar bile pahalı 1200-1300 normal doğum yapan hastaneler de var. Hadi sezeryanda ameliyathane kullanılıyor dikişti makastı bir şeyler yapılıyorda normal doğumlar neden bu kadar pahalı anlamıyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Burcuctn ben 650 veya 750 lira ödeyeceğim normal isede Sezeryan isede
bulutunannesi33 ne biliyim canım aynen uçuk fiyatlar.Mesela benim yaşadığım ilde devlet berbat bi halde eşim de kamuda sağlıkçı hiçbir şekilde devlete gönderme taraftarı değil biliyor çünkü pislik içinde sistemsiz.Bi tane özel hastane var orda da sadece iki kadın doğumcu var ikisi de erkek bende erkek istemedim.Geri kalan özel muayene.Muayene ücreti de 200 lira en az.İnsan üzülüyor valla zaten geçinmenin zor olduğu dönemlerdeyiz
Bolu’da ne kadar acaba Doğum ücretleri? Bilen var mı?
Ozge11 cok yzık cnm allah yrdımcınız olsn bu ne demek bılıyomusun prası olan ınsan yerıne konsun parası olmayanı allah ne yaparsan yapsın bu herseyde byle dgm yapıyrz prayla ası olcak cocuk dktr dıokı devlet yapıo ama bak snlar snlar var onlar ucretlı nıye ısdee eee bu asılar bu kadar elzemse hyat memat meselesıyse devlet zaten karsılar dusuncesındeyım ben hayat cıddn ck zor ck uzulyrm ben😵😩
Suan icin benim gittiğim hastahane de 1300 normal sezeryan 1600 .
bulutunannesi33 ya bnde sizin gibi dusunuyorm ya ozel bnm sancimi azaltmicak ekstra biseyi ne olabilirki yazik gunqh okadar paraya bn onla bebege neler alirim 3000 ve 4000 ne demek hayirlisiylq alalim insallah kucaklarimiza