KAÇ PARA DOĞUM ÜCRETTİ ÖDEYECEKSİNİZ?
deletedmom947 Öhhh yaa evet ben de öyle bi şey okumuştum 😂 Konak’la çok fark var arada, fiyat daha uygun niye Konak’ı tercih etmiyorsunuz siz mesela?
AlininAysesii doktorumdan çok memnunum birde epidural tavsiye etmiyor benim doktorum o yüzden soğudum epiduralden. Doğuracaksan adam gibi doğur diyor😂
Konakla ilgili de bir kaç şikayet duymuştum tanıdıklarımdan o yüzden ilk başta tercih etmedim
Konakla ilgili de bir kaç şikayet duymuştum tanıdıklarımdan o yüzden ilk başta tercih etmedim
- Düzenlendi
Burcuctn üsküdar burhaniyede oturuyorum bende henüz bulamadım biryer ama aklimdakiler çamlıca Medipol üsküdar hospitalturk ve camlık erdem. Central biraz saçmalıyor fiyatta..... bu arada muayenelerimi zeynep kamilde yaptırıyorum
Balll neresindesin zonguldağın 😏 bende zonguldaktayim canım 💛🐦
deletedmom947 odaları falan nasıl acaba gezip gördünüz mü? Ben de Mart ayında gelip araştıracağım hastaneleri de önden bilgi alayım dedim 🙈 epidurale ben de karşıyım ama zaman ne getirir bilinmez 🙄
Tugbabu5952 umraniye degil camlica bulgurlu canim 😉
ElifAbr siz tasalanmadiniz mı?
Burcuctn bende orda normal doğum yapmayı düşünüyorum Ablam orda yaptı doğumunu. Benim sigortam karşıladığı için birşey ödemiycem. ☺️
semrakarahan cnm ozel napıo sankı kuşmu konduruyor sana bana yok bebegı kesmeden bıcmeden mı cıkarıyor oda yok ıkı yerdede aynı sey ama sans meselesı benm dktrm dunya ıyısı bır ınsan ucuncu seseynm olcak ama sankı bebekmıs gb herseyı ıle tek tek ılgılı muahbebtı guzel kızım kızım dıye konusur ozelede gttm masanın arkasndan sorulr soruyo ultrasonda konusma muhabbet yok ama unıverste hastanesnde oyle degl naslsn kızım kac kılo aldn tansıyın nasıl ılaclara devam degılmı sonra kntrlde hep bı muahbbet cocuklarımada tek tek gosterıyr bak krdesınızn elı kolu vs dıe hatta oglm dedıkı naptn lan krdesıme dktr bı guldu olum sen bnm elıme dgdun bu nasl konusmak 😂ozel devlet fark etmez rabbm ıyı ınsanlarla krsılastrsn
AlininAysesii bugün çatı muayenesi için doğumhaneye çıktım odaları da gördüm gayet güzel ferah hemşireler ebeler de güler yüzlü ilgili. Ben memnunum şuanlık inşallah doğumda da memnun kalırım🙏🏼
UykusuzAnne ocaktan sonra ki zamli fiyatı mi bu
bulutunannesi33 aminm canim aminn bnde devlet hastanesine gidiyorm ayni bana gosteriyor bebegi ultrason kagidini veriyor sadece yaninda birini almiyor oda zaten esim olmuyor isten dolayi o olmuyosa baskasi girmis girmemis yanima onemli degil
semrakarahan haklsn cnm ama brn mcbr bırınden bırını gtryrm cocuklardan saolsn kırmıo bızıde normlde devlet hastanelernde krdeslerı almıolar kıskanclk oluyo dıye
deletedmom947 Yaa çok sevindim 😍 ben de gelince bi araştırayım, umarım çok güzel geçer her şey 🙏🏻
Burcuctn özel hastane ama ücret ödemicem doğumda eşimin çocukluk arkadaşının hastanesine gidiyorum doğum hediyesi olarak kızımı çok seviyo şimdiden amcaları 😄😄