Ahahgshrbbr yalnız fiyatları 2500 ben eşimin görevinden dolayı o fiyata doğum yapabiliyorum
KAÇ PARA DOĞUM ÜCRETTİ ÖDEYECEKSİNİZ?
Burcuctn uhh o neee😳😳😳 bizim burda en fazla 1500 özelde. Ben hem özele gidiyorum hemde devlete gidiyorum. Doğumu devlette yapabilmek için
Doğuma para vermek istemiyorum
Doğuma para vermek istemiyorum
Dygu8 Ferda Erbay
ozubekelif Konak hastanesi 😊
Medıpol unversıte hastanesı ama bızm anlasmamz var 1150 tl normal dogum sezeryan 1800 doktor cagrma 800 tl epıdural 800 tl
deletedmom947 hangi hastane canım bende Sakaryada yım
bulutunannesi33 üniversitede ne zaman Doğum yaptınız doktorunuz hoca mıydı acaba
Burcuctn benim olduğ
bulutunannesi33 haklısınız ama olduğum bölgede hastaneler çok kalabalık ve özel oda istiyorum yoğunluktan dolayı yok .ilk doğumumu ssk da yaptım sancı odasında bırakıp oruç açmay gittiler beni tek başıma ve 6 kişilik odada kaldım 6 anne 6 bebek 6 refakatçi hesaplayın 5 gün hastanede yattım emziricem bebeğimi pat hasta yakını giriyor pat diğerinin kocası geliyor mahremiyet yok o yüzden 3000 lirayla ölmem özelde yapacağım
bulutunannesi33 haklısınız ama olduğum bölgede hastaneler çok kalabalık ve özel oda istiyorum yoğunluktan dolayı yok .ilk doğumumu ssk da yaptım sancı odasında bırakıp oruç açmay gittiler beni tek başıma ve 6 kişilik odada kaldım 6 anne 6 bebek 6 refakatçi hesaplayın 5 gün hastanede yattım emziricem bebeğimi pat hasta yakını giriyor pat diğerinin kocası geliyor mahremiyet yok o yüzden 3000 lirayla ölmem özelde yapacağım
Burcuctn 6500
Kayseri de doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Acaba
Burcuctn Çamlıca Medipol Hastanesi, normal doğum 1250₺