Burcuctn uhh o neee😳😳😳 bizim burda en fazla 1500 özelde. Ben hem özele gidiyorum hemde devlete gidiyorum. Doğumu devlette yapabilmek için
Doğuma para vermek istemiyorum
Ebratc muayene ücretleri nedir peki ? Birde söylemiş olduğunuz fiyatlar 2019 güncel fiyatlar mı?
    Medıpol unversıte hastanesı ama bızm anlasmamz var 1150 tl normal dogum sezeryan 1800 doktor cagrma 800 tl epıdural 800 tl
      Burcuctn bu aldığınız fiyatlar sgk fiyatları mı? Bende aynı hastaneye gidiyorum özel sigortam var ben ödeme yapmayacağım ama aşağı yukarı aynı fiyatı alıyorlarmıs. Oysaki özel sigortaya daha yüksek fiyat fatura edildiğini sanıyordum..
        Mirom egepol iyiymiş ben tınaztepe ye gidiyorum 2018 hastası olduğum için 3700 dediler şimdiki fiyatı 4100müş
          bulutunannesi33 üniversitede ne zaman Doğum yaptınız doktorunuz hoca mıydı acaba
          Burcuctn benim olduğ

bulutunannesi33 haklısınız ama olduğum bölgede hastaneler çok kalabalık ve özel oda istiyorum yoğunluktan dolayı yok .ilk doğumumu ssk da yaptım sancı odasında bırakıp oruç açmay gittiler beni tek başıma ve 6 kişilik odada kaldım 6 anne 6 bebek 6 refakatçi hesaplayın 5 gün hastanede yattım emziricem bebeğimi pat hasta yakını giriyor pat diğerinin kocası geliyor mahremiyet yok o yüzden 3000 lirayla ölmem özelde yapacağım
          Kayseri de doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Acaba
            gayecee canm.bende 2018 fiyatindan yararlanabilirmiyim acaba ocakta zam.gelcek dediler ama 2018 kayitliyim ben