KAÇ PARA DOĞUM ÜCRETTİ ÖDEYECEKSİNİZ?
Duyguanneoluyor ne güzelmiş be 😂
Biz de ödemeyecekmsz özele gidiyorum özel sigortamz var
Burcuctn bizede çok iyi geldi hastaneye ayıracağımız bütçeyi kızımın ihtiyaçlarını ayıracağım
Kıbrıs ta özel hastane normal Doğum da sezaryene de 4.800 🥴
İstanbul beylikdüzü medicana 'da suan gittiğim doktor Ali Metin Celep ve bebim mecburi sezeryan 10 bin tl ama orda düşünmüyorum bakalım hayırlısı
Burcuctn Normal 750 ₺Sezeryan 1000 ₺ Tek kişilik oda istersen +300 fark var Alanyada yaşıyorum
Janset2105 gispir de hangi doktora gidiyorsun?
KlncA hangi hastaneye gidiyorsun? İzmitteyim bende ama aslen sakaryalıyım orayı da düşünüyorum
Mirom Evet canım önceden normal ve sezeryan 2.400 tl idi şimdi bunlar zamlı fiyatı.
Ben istanbul Anadolu yakası Kurtköy Adatıp hastanesine gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim fiyat bakımından ve ilgilenmeleri bakımından çok iyi
normal Doğum 2800 tl
Sezeryan 3000 tl
normal Doğum 2800 tl
Sezeryan 3000 tl
bulutunannesi33 hangi hastahane ve hangi il
Ozge11 valla ben.Eylülde doğum yaptim.3 geceye 1600 ödedik sezeryana.2 gece 1200 liraydı.Hatta çift kişilik odada tek kaldım tek kişilik parası aldılar.Çok da guzel oldu tek kişilikte kalsam yanımda kalan rahat edemeyecekti geniş geniş kaldık.Giresunda tabi.
bulutunannesi33 kaç kişi sormuş hangi hastahane diye ısrarla isim vermiyorsunuz iyi de iyi deyip duruyorsunuz çatladım burda arkadaş hangi araştırma hastahanesi bu 🤣🤣🤣🤣
Burcuctn Figenmiş adı, baya tutuluyormuş o Dr .