Burcuctn İstanbul Avrupa yakası Fatih Bezmialem vakıf üniversitesi
Eşimin iş yeriyle sendikayla. anlasmasi olduğu için 2500 den 2125 tl ödeyeceğiz.
Burcuctn normal 2200 sezeryan 2600 isteğe bağlı sezeryan 3000 küsürlerde
Mells kötü olmuş canm ya imkanin varsa değiştir baska hasteneye geç bende egepole gidiyorum 2600 ama ocakta zam gelcek dediler yarın konuscaz bizde bakalm insallah cok fazıla zam gelmemiştir hayat zaten pahali nasıl vereceğimizi şaşırır olduk
    4000 - 5000 verecegime devlette yaparım daha iyi Bence çok fazla benim gittiğim hastahane de 1500 normal Doğum 🤰
    Burcuctn uhh o neee😳😳😳 bizim burda en fazla 1500 özelde. Ben hem özele gidiyorum hemde devlete gidiyorum. Doğumu devlette yapabilmek için
    Doğuma para vermek istemiyorum
    Ebratc muayene ücretleri nedir peki ? Birde söylemiş olduğunuz fiyatlar 2019 güncel fiyatlar mı?
      Medıpol unversıte hastanesı ama bızm anlasmamz var 1150 tl normal dogum sezeryan 1800 doktor cagrma 800 tl epıdural 800 tl
        Burcuctn bu aldığınız fiyatlar sgk fiyatları mı? Bende aynı hastaneye gidiyorum özel sigortam var ben ödeme yapmayacağım ama aşağı yukarı aynı fiyatı alıyorlarmıs. Oysaki özel sigortaya daha yüksek fiyat fatura edildiğini sanıyordum..