Ervaelizinannesi canmm nasıl oldun geldi mi sancıların iyi misiniz ?
Suyum geldi 💃💃💃
ayy valla heyecanla okudum msjlari😁 dogursak su ocak bebelerini yahuuu
Reyhankarabiber geldik sabah 8ze kadar direndik normal olmadı sezeryan doğum yaptım
hayathayal ben doğurdum darısı size inşallah
Gebeyimm doğurdum canım sezeryan oldum
Ervaelizinannesi Ayyyy hadi gözünüz aydın canım Allahım analı babalı büyütsün darısı bize 🥰🥰🥰
Tebrikler , sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah 🙏 sezeryanda neler yaşadın ne durumdasın ?
Selennnnn valla çok güzel geçti iyiki sezeryan oldu şimdi biraz ağrım var olur okadar da hani
TCTuernekolu Amin inşallah
Ervaelizinannesi çok sevindim senin adına darısı başımıza hepimizin 🙏🙏🙏🙏 çok şanslısın bebeğine kavustun oldu bitti ❤️
Ervaelizinannesi suyunun geldiğini de söyle ben sancı ve nişanda oyalanabilirim ama su gelince panik olurum gibi geliyor bilmiyorum bence sen de git
Ervaelizinannesi. Dogum sureci hakkinda bilgi verebilir misiniz sezeryan nasil oldu sonrasinda nasilsiniz
Cok gecmis olsun. Bu arada saglikla buyutun yavrunuzu
Cok gecmis olsun. Bu arada saglikla buyutun yavrunuzu
Ervaelizinannesi geçmiş olsun bebeğin falan iyidir inşallah güle güle büyüt darısı bize
Gebeyimm sağol canım amin inaşllah çok şükür iyiyiz
Mervengin34 teşekkür ederim canım valla uyuşukluk geçene kadar iyidi geçtikten sonra ağrılar başladı dayanılmaz bir şekilde yalvarıyorum ağrı kesici yapın diye
Selennnnn elhamdülillah kavuştuk ama bu ağrılar sızılar bebeğimle ilgilenmeme hiç fırsat vermiyor
Selennnnn uyuşukluk geçince bukadar kötü olacağını tahmin etmemiştim
Ervaelizinannesi ayyy cok uzuldum gecmıs olsun 😞 zaten sezeryandn cok korkuyorum ama tabı hayırlısı allah bilir