Elifc sağol canım darısı bütün hamişlere
Suyum geldi 💃💃💃
Bunlarin aynisi dün gece ben yaşadım su geldi ama sanci yok muayne edildim aciklik yok sonuc daha dogurmadim evimdeyim :))
Ervaelizinannesi nasıl oldun canım 🙏🏻🙏🏻
Beren2763 Yaaa gerçekten mi
TCTuernekolu serum taktılar nts çekiliyor bekliyoruz canım
Ervaelizinannesi bu durumda ne yapılıcak suni sancı verilmedi mi sezeryana mı dönülücek canım
Bsrerkk canım 41 haftalık olduk suyum gelmeseydi bile zaten bu sabah 7 de yatışım yapılacaktı evet suni sancı ile doğum başlatılacakdı gece 2 de suyum gelince işte geldik hastaneye serum takıldı nst ye bakılıyor ama sancı sıfır doktorum bekleyelim kendi sancının gelmesini diyor bekliyoruz şuan bakalım ne olacak🤷♀️
Ervaelizinannesi hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah benimde bu gün 5ten beri düzenli 10dk bir 5 dk bir sancı geliyo bakalım ne olucak 39+4 haftalığım bende dua et canım benim için de inş Doğum sancısıdır 😍🙏
Bsrerkk inşallah canım Rabbim bir avazda kurtarsın haber ver doğum olursa
Ervaelizinannesi hemen git canım bebek kakasını yapmış olabilir fazla bekleme Rabbim kurtarsın
Meryem67 geldim canım hastanedeyim
Ervaelizinannesi duşa girdim çıktım belime su tuttum hala geliyo sancım heralde Doğum sancısı bu ay bi heycan bastı 🤩 inşallah doğururum da haber veririm canım
Ervaelizinannesi canım su gelince bebişi bekletmiyorlar çok doktorun dediği gibi sabah git yani bugün 😀
İnşallah kısa sürede sağlıklı bı şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏
Ervaelizinannesi Rabbim Tek avazda kurtarsin insallah 🙏😍Pat diye ciksinda kuzunu kucagina alasin 🙏😘😘😘
Ervaelizinannesi canmm nasıl oldun geldi mi sancıların iyi misiniz ?
ayy valla heyecanla okudum msjlari😁 dogursak su ocak bebelerini yahuuu
Reyhankarabiber geldik sabah 8ze kadar direndik normal olmadı sezeryan doğum yaptım
hayathayal ben doğurdum darısı size inşallah