Mrvkzlkya bende de ara ara adet sancısı gibi oluyor ama çok uzun aralıklarla 36+6 yım inan bende tam bilmiyorum bakalım bekliyorum 5 dk bi düşecek ağrıyı
Suyum geldi 💃💃💃
Hafizeipek geldim canım açıklığa falan da bakıldı ama halen sancım yok nolcak bilmiyorum nts çekildi
Minikdunyam evwt evt geldik bekliyoruz
Ervaelizinannesi iyi yapmışsın gitmekle canım. Suyun geldiği halde sancin yok mu ?
Ervaelizinannesi Allah sağ-salim yavrunu kacağına almayı nasip etsin canım.🙏Allah bir avazda kurtarsın.Darısı bizim başımıza inşaAllah🤲
İnşallah biran önce kurtulursun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Allah bir avazda kurtarsın cnm
Hafizeipek evet canım suyum neredeyse bitti yani sancı yok
Mym Amin canım inşallah
Beyazzz sağol canım
Elifc sağol canım darısı bütün hamişlere
Bunlarin aynisi dün gece ben yaşadım su geldi ama sanci yok muayne edildim aciklik yok sonuc daha dogurmadim evimdeyim :))
Ervaelizinannesi nasıl oldun canım 🙏🏻🙏🏻
Beren2763 Yaaa gerçekten mi
TCTuernekolu serum taktılar nts çekiliyor bekliyoruz canım
Ervaelizinannesi bu durumda ne yapılıcak suni sancı verilmedi mi sezeryana mı dönülücek canım
Bsrerkk canım 41 haftalık olduk suyum gelmeseydi bile zaten bu sabah 7 de yatışım yapılacaktı evet suni sancı ile doğum başlatılacakdı gece 2 de suyum gelince işte geldik hastaneye serum takıldı nst ye bakılıyor ama sancı sıfır doktorum bekleyelim kendi sancının gelmesini diyor bekliyoruz şuan bakalım ne olacak🤷♀️
Ervaelizinannesi hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah benimde bu gün 5ten beri düzenli 10dk bir 5 dk bir sancı geliyo bakalım ne olucak 39+4 haftalığım bende dua et canım benim için de inş Doğum sancısıdır 😍🙏
Bsrerkk inşallah canım Rabbim bir avazda kurtarsın haber ver doğum olursa
Ervaelizinannesi hemen git canım bebek kakasını yapmış olabilir fazla bekleme Rabbim kurtarsın