Ervaelizinannesi. Canım allah bi avazda kurtarsın insallah naptın suyun patlasın diye özel bsi yaptınmı :)
Suyum geldi 💃💃💃
Doktor da bir garip 41 haftalık bebeğin suyu gelmiş neyine sabahı bekleyelim diyor ki
Ervaelizinannesi Ay hadi gözün aydın darısı da bize 😒 mutlu haberlerini bekliyoruz bi avazda kurtul insallah
Betivebigi okudum da haklılık payı var insanların inşallah doktorunla buluşmuşsundur 🤲🏻 Hadi hayırlı Doğum versin can versin kan versin ikinize rabbim
stronglove aradım çok yeşil değilse birşey olmaz dedi
Gebeyimm gidiyorum hastaneye şimdi
Merry44 gidiyorum canım şimdi
Makbuss aradım canım birdaha hastaneye git dedi
Betivebigi Amin inşallah
Irmakelizim06 yok valla birşey yapmadım pat diye içimde patladı 🤣🤣
Gebeyimm sancı bekleyelim diyor
Cismmpoyraz48 Amin canım Allah razı olsun hepinize dua edecem
Betivebigi yok daha buluşmadık gidiyoruz bakalım
Vajinaya iyne batıyor gibi oluyormu?
Ervaelizinannesi hadi hayırlısı inşallah belki nst de çıkart sancın sen hissetmesen bile ... suyun gelince bebek içimin bi sıkıntı olmuyor dimi bekleyelim demiş gerçi doktorun
Ciciletto canım o enfeksiyon varsa oluyor bende de ara ara oluyor şuan iğne batar gibi
Ciciletto yooo hiç sancı namına birşey yok sadece kasılma var
Minikdunyam yok doktor dedi sancını bekle sonra yeşil suyu gelince tekrar aradım hastaneye git dedi
Minikdunyam bende 36 haftalık oldum bugğn ara ara sol tarafımda sancı hissediyorum 10 dakika falan sürüyor nedendir acaba bilgilendirseniz ilk bebeğim olduğundan korkuyorum da
Ervaelizinannesi canım normal değil suyun berrak olması lazım Yeşilse bebek kaka yapmıştır hiç vakit kaybetmeden acil hastaneye gitmelisin