Spinal sezaryen doğumum 👼🏻
Rabiul çok sevindim sizin adınıza ,gözünüzaydın olsun inşallah ☺️Burdan takip ediyordum sizi hemen hemen doğum zamanlarımız aynıydı ,ben bekliyorum bakalım ne zaman gelecek 🥰Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ,analı babalı büyütsün inşallah 👼🏻
Rabiul bebek çıakrtırlarken baskı ağrı hissettiniz mi acaba
Eceninannesii amin
İnşallah su gibi doğumun olsun
Prensesannesi123456 Ağrı hissetmedim ama bebeğin çıkarıldığını hissettim çünkü doktorum ufak ufak baskılar yapıyordu çıktıktan sonra çıktığını anladım üstümden büyük bir yük kalkmış gibi çok rahatladım
Merve022019taha ben acil doğum yaptım gebelik kolestazından ötürü Allah sizi tez vakitte kavuştursun imsallah 🥰
Kızlar bi fotoğraf paylaştım da nasıl göre bilirim onu 38 inci haftamdayım beyaz sümüksü bi akıntı geldi bilgi verir misiniz
Rabiul sonda uyusturdukdan sonra mı taktılar bide çıkarınca da acı oldu mu
Kızlar bakar mısınız rica etsem 38 inci haftamdayım şeffaf bi akıntım geldi nedir bilen var mı
Acelyapova
Merhaba benim de şu anda planlı sezeryanıma on gün var 2. Doğumum olacak Allah’ın izniyle inşallah ilki de öyle olmuştu bebeğim ameliyathanede doğduktan sonra benim de midem bulanmıştı göğüs kafesim daraldı öğürme refleksi oluştu sonradan beni uyutmuşlardı uyandığımda ameliyathaneden çıkardılar iyi ki de öyle yapmışlar yine kötü olursam kendim isteyeceğim bu sefer kısa süreli bi sakinleştirici veriyorlar zaten merak etmeyin herhangi bir sorun olmuyor ☺️
baharmom35
Beni uyuşturduktan sonra takmışlardı Doğu hastane öyle yapıyormuş özelde yapmıştım şimdi 2. Doğumum olacak yine aynı şekilde Çıkartırken bir anda çekiyorlar zaten ani bir sızlama Hissediyor insan İlk lavabonuzu yaparken yanma oluyor 🫣
Rabiul maşallah canım 🥰çok teşekkür ederim canım detaylı anlattığın için benimde şuanda 38+3 haftalık çok zorlanıyorum yaa inşallah banada nasip olur böyle güzel bir doğum ❤️