Af00 sağlık sebebinden dolayı bebek çıkarken değerse bulaşma riski vardı o yüzden canım 38+4 de doğum yaptım

Lky0- hayır baskı anlık bir baskı değil küçük küçük baskılar yaptı doktorum odaya gelince de kimse baskı yapmadı sanırım yürüyüş yapıp gazınızı çıkartınca baskı yapmıyorlar pis kanı atmış oluyorsunuz sonuçta , atamasanız baskı yapılıyor diye biliyorum

Umutaren merhaba allah analı babalı büyütsün. 🙏 gözünüz aydın 🧿 sizin nasıl geçti doğumunuz

umrumdadegil ay çok şükür evimizin şekeri geldi sabahtan akşama kadar dizi gibi izliyoruz gülse bizde onunla beraber gülüyoruz perşembe den bugüne toplasan en fazla 4 saatlik uykuyla duruyorum ama yorgun bile hissetmiyorum

Rabiul merhabalar kaç gün sonra tek başınıza tuvalete gidebildiniz. Tek başınıza evin içinde ne zaman gezebildiniz

Rabiul kesilirken hissetmedin mi ben panik atak geçirdim sezeryan sırasında beni bayılttılar

Rabiul ben buradan bir türlü fotoğraf paylaşamadım yoksa hemen atardım.. çoook teşekkür ederim öyle güzel moral verdiniz ki rabbim binlercee kez razı olsun 🙏🏼😻

Rabiul hayırlı olsun canımmm ❤️ siz doğum yapmadan bir gün önce aramızda bir gün var ama bebek kanala girmedi daha 2 haftası var demişti doktorum diye bahsetmiştim size, ve biz de dayanamadık aniden ertesi gün doğum yaptık 38+4 de 😂😂

Rabiul benepiniz kaç kilo doğdu hayırlı olsun geçmişler olsn sağlıkla büyütün benimde 27 temmuz kararsızm korkuyorm bende

Aslann24 aynı gün tek başıma lavaboya gittim yürüdüm bugün 3. Gün herkesi gönderdim eşimle beraberiz bazen canım acıyır ama bütün işlerimi kendim yapıyorum