XFatmaX ben acıyacak diye ellerimle yatağın yanlarını tuttum hadi çıkar korkuyorum dedim hemşireye çıkarttım zaten dedi yani asla acımıyor ve hissetmiyorsun 😆 sakın korkma

Anneoluyorumm00 ilk başta bi garip oluyorsun evet ama seninle konuşuyorlar bende dedim gelin iki dedikodu yapalım sıkıldım bi ara gözlerimi dinlendirdim bebişine kavuşmak için beklemek çok zor geldi bana biz çok güçlüyüz yaparsınız güveniyorum size ❤️ sağlıkla gelsin su gibi doğumunuz olsun 38+4 de alındı bebişim

Merve1ei39 amin canım darısı size , hayır hiç mide bulantım olmamıştı hemşire mide bulantın olabilir o zaman söyle demişti daha bebeğin b si yok ortada öyle diyince psikolojikmen benim midem bulanıyor dedim 😆

Rabiul ayy maşallah ben de Salı günü alınıcam spinale, kaç kilo doğdu bebiş?

Rabiul sağlıkla büyütün bebeğinizinr güzel bir kavuşma olmuş :) ameliyat öncesi ve sonrasında varis çorabı giydirdiler mi acaba size ?

@Rabiul Ya inanın okadar rahatlatıyor ki yazdıklarınız sağlıkla büyütün bebişinizi çok sevindim bende isteğe bağlı sezeruan planlıyorum okadar heyecanlıyım ki 🤓🤓

Umutaren benimle aynisiniz.benimk8de 22 temmuz pzt günü.2.sezeryanim.benimki ikincisi kız.allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inslh☺️

Rabiul yaaa canımmmm doğurdun muuuuuu ❤️🥹 rabbim sağ Salim büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim gözün aydın ❤️

Merveya hiç bel ağrım olmadı kahve zaten tüketen birisiyim ama ameliyattan çıkınca herkes başım ağrıyor fln diyordu bende hiç ağrı olmadı kahve tükettim 3 bardak sanırım ama keyfi olarak

Naz1234- giydirmediler 🥹 bende sormadım neden giydirmediniz diye gerek yoktu sanırım 🤷🏼‍♀️

@Rabiul kuzum ilk emzirme zor oldu mu bebişi tutma açısından sezaryen yerin falan acıdı mı ekstra birinden yardım almak gerekti mi? Desteksiz oturup kalkabiliyor musun? Ve karnın indi mi hemen 😂 çok soru oldu ama merak ve endişe sardı