Acelyapova
Merhaba benim de şu anda planlı sezeryanıma on gün var 2. Doğumum olacak Allah’ın izniyle inşallah ilki de öyle olmuştu bebeğim ameliyathanede doğduktan sonra benim de midem bulanmıştı göğüs kafesim daraldı öğürme refleksi oluştu sonradan beni uyutmuşlardı uyandığımda ameliyathaneden çıkardılar iyi ki de öyle yapmışlar yine kötü olursam kendim isteyeceğim bu sefer kısa süreli bi sakinleştirici veriyorlar zaten merak etmeyin herhangi bir sorun olmuyor ☺️
Spinal sezaryen doğumum 👼🏻
baharmom35
Beni uyuşturduktan sonra takmışlardı Doğu hastane öyle yapıyormuş özelde yapmıştım şimdi 2. Doğumum olacak yine aynı şekilde Çıkartırken bir anda çekiyorlar zaten ani bir sızlama Hissediyor insan İlk lavabonuzu yaparken yanma oluyor 🫣
Rabiul maşallah canım 🥰çok teşekkür ederim canım detaylı anlattığın için benimde şuanda 38+3 haftalık çok zorlanıyorum yaa inşallah banada nasip olur böyle güzel bir doğum ❤️
baharmom35 evet uyuştuktan sonra , çıkarken asla hissetmiyorsun ben çıkmasını bekledim meğerse çıkartmışlar
Anneoluyorumm00 su gibi doğumun olsun canım
Rabiul şükür kavuşturana 😂
Umutaren merhaba allah analı babalı büyütsün. 🙏 gözünüz aydın 🧿 sizin nasıl geçti doğumunuz
umrumdadegil ay çok şükür evimizin şekeri geldi sabahtan akşama kadar dizi gibi izliyoruz gülse bizde onunla beraber gülüyoruz perşembe den bugüne toplasan en fazla 4 saatlik uykuyla duruyorum ama yorgun bile hissetmiyorum
Rabiul ay hele birkaç ay sonraki tepkilerine eriyeceksin 😍
Rabiul kesilirken hissetmedin mi ben panik atak geçirdim sezeryan sırasında beni bayılttılar
Rabiul ben buradan bir türlü fotoğraf paylaşamadım yoksa hemen atardım.. çoook teşekkür ederim öyle güzel moral verdiniz ki rabbim binlercee kez razı olsun 🙏🏼😻
Umutaren amin inslh.tum bebek bekleyenleri.☺️