Rabiul kesilirken hissetmedin mi ben panik atak geçirdim sezeryan sırasında beni bayılttılar

Rabiul ben buradan bir türlü fotoğraf paylaşamadım yoksa hemen atardım.. çoook teşekkür ederim öyle güzel moral verdiniz ki rabbim binlercee kez razı olsun 🙏🏼😻

Rabiul hayırlı olsun canımmm ❤️ siz doğum yapmadan bir gün önce aramızda bir gün var ama bebek kanala girmedi daha 2 haftası var demişti doktorum diye bahsetmiştim size, ve biz de dayanamadık aniden ertesi gün doğum yaptık 38+4 de 😂😂

Rabiul benepiniz kaç kilo doğdu hayırlı olsun geçmişler olsn sağlıkla büyütün benimde 27 temmuz kararsızm korkuyorm bende

Aslann24 aynı gün tek başıma lavaboya gittim yürüdüm bugün 3. Gün herkesi gönderdim eşimle beraberiz bazen canım acıyır ama bütün işlerimi kendim yapıyorum

G_sah87 teşekkür ederim su gibi doğumunuz olsun 3.350 gr doğdu ultrasonda 3.300 demişti doktorum

Rabiul teşekkürler aminnnn inşallah bana2400 suan dedi doğuma kadar 2800 anca olur dedi üzüldm