Ronyainan Rabiul kesilirken hissetmedin mi ben panik atak geçirdim sezeryan sırasında beni bayılttılar
servansmom Rabiul ben buradan bir türlü fotoğraf paylaşamadım yoksa hemen atardım.. çoook teşekkür ederim öyle güzel moral verdiniz ki rabbim binlercee kez razı olsun 🙏🏼😻
esty35 Rabiul hayırlı olsun canımmm ❤️ siz doğum yapmadan bir gün önce aramızda bir gün var ama bebek kanala girmedi daha 2 haftası var demişti doktorum diye bahsetmiştim size, ve biz de dayanamadık aniden ertesi gün doğum yaptık 38+4 de 😂😂
G_sah87 Rabiul benepiniz kaç kilo doğdu hayırlı olsun geçmişler olsn sağlıkla büyütün benimde 27 temmuz kararsızm korkuyorm bende
Rabiul G_sah87 teşekkür ederim su gibi doğumunuz olsun 3.350 gr doğdu ultrasonda 3.300 demişti doktorum
Rabiul Aslann24 aynı gün tek başıma lavaboya gittim yürüdüm bugün 3. Gün herkesi gönderdim eşimle beraberiz bazen canım acıyır ama bütün işlerimi kendim yapıyorum
G_sah87 Glseren_1239353 bende 36+2 iyim dus aldım birwz oturdum sıvı halde akıntı gibi geldi anlamadım korktm uzandım
G_sah87 Glseren_1239353 bikere daha olmuştu normal dedi kokulu ve koyu renk dısında gelen akıntılar normal demişti
G_sah87 Rabiul teşekkürler aminnnn inşallah bana2400 suan dedi doğuma kadar 2800 anca olur dedi üzüldm
Rabiul G_sah87 bende 2900 doğmuşum minyon tipliyim ve çok yemek seçerim bende bu kadar beklemiyordum ama her bebeğin kendine göre bünyesi var üzülme sakın beslenmen güzel olsun gerisi yapacak bir şey yok almazsa yani canım
G_sah87 Glseren_1239353 devamı gelmedi benim demekki akıntı diğer türlü amniyon suvı geldiğinde azar azawr sıvı geliyor iç çamaşırı ıslanıyor baya işk gebeliğimde erken suyum gelmişti 26. Haftada ondan biliyorum 🙏🏻