9 gün sonra

Bilgilendirme geçeyim avidite testi nedense çıkmadı dün başka hastaneye gittim diğer testleri en bastan yapmadan avidite yapamıyormuş diğerleri bildiğimiz gibi çıktı avidite için tekrar doktora gitmem lazım ama bebişi soracak olursanız büyümüş ve herşeyi olması gerektiği gibi şuanda dua ediyorum inşallah bebeğim sağlıklı doğacak benim gibi olanlar varsa avidite sonucumda çıkınca buraya yazarım

• Brc7 bunu yanıtladı.
    17 gün sonra

Brc7 bayram vs araya girdi birde oğlum ateşlendi gidemedim doktora bu perşembe randevum var o zaman test yapılacak öğrenince sonucumu paylaşıcam inşallah

Buraya iyi haberlerle geleceğimi biliyodum başına gelen varsa diye yazıyorum avidite sonucum yüksek çıktığı için risk kalmadı çok şükür zaten amniyosentezi de reddetmiştim her halükarda bebeğim başımın üstünde yeri var demiştim şuan çok mutluyum kimsenin de başına gelmesin inşallah amin süreç yordu çünkü beni ama umut hep var❤️

13 gün sonra

Fatmasedef avidite testi normal toksoplazma testi mi oluyor, şehir hastanesinde kan alındı 1.04 çıkmıştı yalancı pozitiflik olabilir dendi, 1.01 çıkmış eğitim araştırmada verdiğim testte reatif yazıyor ne yapacağım bilmiyorum doktor 3 hafta sonra gel dedi şehir hastanesindeki

birkimseee bazen yalancı pozitiflik olabiliyor diye banada iki hafta sonra toksoplazma testi tekrarlandı o yine pozitif çıkınca avidite testi yapılıyor o yüksek değer çıkarsa eğer sorun kalmıyor vucudunuzda bağışıklık kazanmış oldugu için bebeğe zararı yokmuş

Fatmasedef Yaa iki hafta sonra mi, ben bi iki gün önce verdim bi de dün verdim yalancı pozitif olabilir diye ikisi de pozitif çıktı avidite testi de kan testi değil mi, amniyosentez değil hani, kadın doğum doktorum da detaylı ultrason olmamı soyledi

birkimseee test bir gün sonra çıkıyor avidite testi toksoplazma testinden sonra yapılıyor kan testi ikiside zaten perinatoloji bölümüne randevu alman lazım onlar bakıyor. Amniyosentez istersen yapılıyor ben istemedim.

Fatmasedef anladım tesekkur ederim, avidite bana yapılmadı daha önce negatif olduğu için ilaç verildi ladin doguma yönlendirildi siz kaçıncı haftadasnz

birkimseee bana perinatoloji bölümüne gideceksin dedi kadın doğumcu orada devam ediyorum 16+5 günlük hamileyim ben

Fatmasedef bana da perinatolojiye gitmem söylendi, hala pozitif mi çıkıyor sizin tekrar kan verdiniz mi
                  İki hafta sonraya randevu alicam inşallah

birkimseee evet pozitif çıkıyor ama gebelikten önce bu enfeksiyon var olduğu avidite testiyle netleştiği için sıkıntı yok dedi doktorum