birkimseee bana perinatoloji bölümüne gideceksin dedi kadın doğumcu orada devam ediyorum 16+5 günlük hamileyim ben
Toxoplazma ıgM pozitif
Fatmasedef bana da perinatolojiye gitmem söylendi, hala pozitif mi çıkıyor sizin tekrar kan verdiniz mi
İki hafta sonraya randevu alicam inşallah
birkimseee evet pozitif çıkıyor ama gebelikten önce bu enfeksiyon var olduğu avidite testiyle netleştiği için sıkıntı yok dedi doktorum
Fatmasedef hala pozitif cikan igg mi igm mi acaba
birkimseee her ikiside pozitif bende
Fatmasedef en son ne zaman verdiniz kan peki, perinatoloji takipli msnz kaç haftaliksnz
birkimseee 12.haftada testlerim netleşmişti bir daha vermem gerekmedi açıkçası şuan 17 haftalığım
birkimseee perinatoloji takipliyim evet
Fatmasedef anladım çok teskkur ederim, normal KD doktoruna gitsem mi acaba diye düşünüyorum devlette değil de özelde doğum yapmayı düşünüyordum
Fatmasedef sizin igg ve igm değerleriniz nasıldı ? Şu an bebeğinizin ve sizin sağlık durumu nasıl ?
Merve_DUMAN valla şuan hatırlamıyorum ama şuan bebek gayet iyi bir sıkıntımız yok
Fatmasedef benimde çok şükür avidite testim yüksek çıktığı için riskim kalmadı cevap verdiğiniz için teşekkür ederim inşallah bende hayırlısıyla sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım 🙏