Rbyglc Normal doğum nasipse.Çatı muayenesi yapıldı 😊2-3 gündür alt tarafım kasılıyor acaba kanala girmeye mi çalışıyor 🤔Merak ettim doğrusu.Geçen gittiğimde başı kanala girmemişti daha.
    Rbyglc Ayy yanımda kimse de yok.Eşim de görevde endişe ediyorum yaa tek kalacağım diye 🙄Eşim yanımdayken başlasa daha iyi 😞
      Rbyglc ben de geçen hafta olmuştum 37 de bugün 38 olduk tekrar gittim ama bakmadı tekrar çatıdan haftaya bakıcam dedi
        Rbyglc benim de etseydi de keşke bişey derdi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Beklicez bakalım kanalada girmemiş normal doğum dedi ama inşallh kanala girer 🤷🏻‍♀️
        Rbyglc tabi ki , normal doğumunda çok riskleri var. Benim bebisin kilosu çok değil şuan , iki gün önce 3.100 su , kilo sorun olmaz gibi görünüyor ama bakalım nasip
        Reshaa icim rahatladi biraz olsun. bebek baski yaptıkça da orasi agriyor. demekki yükten🤣
        Rbyglc benimki de hiç uyarmadı beni, kanama olabilir normaldir demesi gerekirdi.. Şu son 3 hafta stresli geçecek galiba.. şimdiden açılmayı kolaylaştırıcı şeyler yaparsam ya hemen doğarsa bebeğim korkusu var, 38-39 da yapmak daha mantıklı gibi🙄
        Bugun 39+0 dr kontrolümüz vardı 1 cm açıklık var ama onun dışında hiçbir belirti yok .hiç gelmicek gibi 😔dr muz 41 e kadar bekleriz dedi hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.
        37+3 1,5 cm açıklık drahimde yumsamamız var kanalda beklemedeyz heran geleblrmiş
        AygyulSina ay ne güzel canım maşallah 39+2 oldum sadece bel ağrısı ve yalancı sancı çekiyorum bi de rahimde yumuşama varmış gelsin artık istiyorum.😞
          Esse insallah tez zamanda gelir bebeğin allah kurtarsin cnm