37 38 39 haftalık olan anneler toplanın
Reshaa icim rahatladi biraz olsun. bebek baski yaptıkça da orasi agriyor. demekki yükten🤣
Rbyglc 38+5te dogurdum hic bir belirti yok iken suyum geldi nişanla beraber
AygyulSina normal mı doğurdunuz
AygyulSina okudum sonradan hikayenizi allah analı babalı büyütsünn darısı başımıza inşallh 🤗
Rbyglc benimki de hiç uyarmadı beni, kanama olabilir normaldir demesi gerekirdi.. Şu son 3 hafta stresli geçecek galiba.. şimdiden açılmayı kolaylaştırıcı şeyler yaparsam ya hemen doğarsa bebeğim korkusu var, 38-39 da yapmak daha mantıklı gibi🙄
Gmzk00 amin insallah cnm allah yardimcin olsun
Bugun 39+0 dr kontrolümüz vardı 1 cm açıklık var ama onun dışında hiçbir belirti yok .hiç gelmicek gibi 😔dr muz 41 e kadar bekleriz dedi hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.
37+3 1,5 cm açıklık drahimde yumsamamız var kanalda beklemedeyz heran geleblrmiş
- Düzenlendi
AygyulSina ay ne güzel canım maşallah 39+2 oldum sadece bel ağrısı ve yalancı sancı çekiyorum bi de rahimde yumuşama varmış gelsin artık istiyorum.😞
hayathayal bende aynı agrıları yasıyorum cnm 37.3 gün ben ☺️☺️
Esse insallah tez zamanda gelir bebeğin allah kurtarsin cnm
39+6 tık yok doğmayı unuttu bizim minnoş galiba 😂
MerveGmss ya bise sorcam o popoya saplanan agri neden olurmus biliyo musunuz?arada bi oluyo sanki bicak soukuyorlar gibi hoplatiyo agri🤦♀️
MerveGmss doğuma giderken ılıktan biraz daha sıcak su olsun koyacağınız su bide okuyacak kimse yokmu suya koyunca Meryem Suresi ve diğer sureleri okusa içine Allah’ın izniyle inşallah kolay Doğum olur
Pleasentnes meryem suresini başka hangi sureyi okumalıyız annem okur insallah
MerveGmss Yasin kitapları oluyorya baştan sona okusun zaten ince o kitap
inşirah sureside Doğumu kolaylaştırıyor bide Doğum bitince hemen Sudan çıkarması gerekiyormuş çünkü bitki kapanıyor rahimde daha hızlı kapanırmış