Rbyglc tabi ki , normal doğumunda çok riskleri var. Benim bebisin kilosu çok değil şuan , iki gün önce 3.100 su , kilo sorun olmaz gibi görünüyor ama bakalım nasip
Reshaa icim rahatladi biraz olsun. bebek baski yaptıkça da orasi agriyor. demekki yükten🤣
Rbyglc benimki de hiç uyarmadı beni, kanama olabilir normaldir demesi gerekirdi.. Şu son 3 hafta stresli geçecek galiba.. şimdiden açılmayı kolaylaştırıcı şeyler yaparsam ya hemen doğarsa bebeğim korkusu var, 38-39 da yapmak daha mantıklı gibi🙄
Bugun 39+0 dr kontrolümüz vardı 1 cm açıklık var ama onun dışında hiçbir belirti yok .hiç gelmicek gibi 😔dr muz 41 e kadar bekleriz dedi hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.
37+3 1,5 cm açıklık drahimde yumsamamız var kanalda beklemedeyz heran geleblrmiş
AygyulSina ay ne güzel canım maşallah 39+2 oldum sadece bel ağrısı ve yalancı sancı çekiyorum bi de rahimde yumuşama varmış gelsin artık istiyorum.😞
    Esse insallah tez zamanda gelir bebeğin allah kurtarsin cnm
    39+6 tık yok doğmayı unuttu bizim minnoş galiba 😂
    MerveGmss ya bise sorcam o popoya saplanan agri neden olurmus biliyo musunuz?arada bi oluyo sanki bicak soukuyorlar gibi hoplatiyo agri🤦‍♀️
      MerveGmss doğuma giderken ılıktan biraz daha sıcak su olsun koyacağınız su bide okuyacak kimse yokmu suya koyunca Meryem Suresi ve diğer sureleri okusa içine Allah’ın izniyle inşallah kolay Doğum olur
        inşirah sureside Doğumu kolaylaştırıyor bide Doğum bitince hemen Sudan çıkarması gerekiyormuş çünkü bitki kapanıyor rahimde daha hızlı kapanırmış