MerveGmss ilk defa Altan rahime dogru sert bir ağrı oldu genel de sızlama oluyordu sükür geçti ama
MerveGmss ilk isim bu artk ekmegi kesicem bol su icicm ve yuruyus yapicam inaallah cikmadan duzene girer cok sagol canm benm allah razi olsun
    Rbyglc benimkinde direk koyuluyor ama bikaç kisi daha demişti profil fotosunu değişemiyorum diye eski postlara bak bi istersen
    Rbyglc Normal doğum nasipse.Çatı muayenesi yapıldı 😊2-3 gündür alt tarafım kasılıyor acaba kanala girmeye mi çalışıyor 🤔Merak ettim doğrusu.Geçen gittiğimde başı kanala girmemişti daha.
      Rbyglc Ayy yanımda kimse de yok.Eşim de görevde endişe ediyorum yaa tek kalacağım diye 🙄Eşim yanımdayken başlasa daha iyi 😞
        Rbyglc ben de geçen hafta olmuştum 37 de bugün 38 olduk tekrar gittim ama bakmadı tekrar çatıdan haftaya bakıcam dedi
          Rbyglc benim de etseydi de keşke bişey derdi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Beklicez bakalım kanalada girmemiş normal doğum dedi ama inşallh kanala girer 🤷🏻‍♀️
          Rbyglc tabi ki , normal doğumunda çok riskleri var. Benim bebisin kilosu çok değil şuan , iki gün önce 3.100 su , kilo sorun olmaz gibi görünüyor ama bakalım nasip
          Reshaa icim rahatladi biraz olsun. bebek baski yaptıkça da orasi agriyor. demekki yükten🤣