Tontikinannesi normal mi olacaksınız 39 da olmanız gerekir
37 38 39 haftalık olan anneler toplanın
Hulyaaaaa75 insallah temiz cıkar canım yürüyüş yapmaya calıs bol bol su iç ekmek kes
MerveGmss ilk isim bu artk ekmegi kesicem bol su icicm ve yuruyus yapicam inaallah cikmadan duzene girer cok sagol canm benm allah razi olsun
Hulyaaaaa75 sendende razı olsun ☺️🙏🏻
Rbyglc Normal doğum nasipse.Çatı muayenesi yapıldı 😊2-3 gündür alt tarafım kasılıyor acaba kanala girmeye mi çalışıyor 🤔Merak ettim doğrusu.Geçen gittiğimde başı kanala girmemişti daha.
Tontikinannesi bilmiyorum ama uzun sürmedi bir ağrı girdi bir an doguruyorum sandım tuvaletim geldi zaten 😂😂
Rbyglc Ayy yanımda kimse de yok.Eşim de görevde endişe ediyorum yaa tek kalacağım diye 🙄Eşim yanımdayken başlasa daha iyi 😞
Tontikinannesi bir şey olmaz cnm
Reshaa icim rahatladi biraz olsun. bebek baski yaptıkça da orasi agriyor. demekki yükten🤣
Rbyglc 38+5te dogurdum hic bir belirti yok iken suyum geldi nişanla beraber
AygyulSina normal mı doğurdunuz
AygyulSina okudum sonradan hikayenizi allah analı babalı büyütsünn darısı başımıza inşallh 🤗
Rbyglc benimki de hiç uyarmadı beni, kanama olabilir normaldir demesi gerekirdi.. Şu son 3 hafta stresli geçecek galiba.. şimdiden açılmayı kolaylaştırıcı şeyler yaparsam ya hemen doğarsa bebeğim korkusu var, 38-39 da yapmak daha mantıklı gibi🙄