38 giricem 2 gün sonra ama herhangi bir seyi yok az hafif alttan sızı geliyor gidiyor bebegin elimi artık bilmiyorum gögüst altımı ağrıtıyor bir de ishal sorunum olmustu bir de kusma daha da bir belirttim yok siz de ne var ne yok
    bebek kipirdadikca altimda.baski var. sol bacagim iptal😂😁 kemik mi.kasmi bilmiyorum.yururken zorlastiriyor. 36+5 im bende. doktor 2 haftamiz filan daha var dedi.
      hayathayal neden oluyor bacak ağrısı bende de var artık isyan ediyorum
      Rbyglc bizde36-+4 kasılma ve yalancı sancı düşında birşey yok , pazartesi suni sancı vericekler 🥶biraz korkuyorum sanki 🥺 olmadı çarşamba sezeryan 😢
        Rbyglc 37den Selam cnm kasiklarim agrio Bazen bacaklarima kadar vuruo ama gecio bugun sirf ondan disari cikamadim suan da da biraz sizlio ama daha iyiyim
          36 haftalık oldum bende çok ağrı ve sancı var sırt bel kasık bacak rahim 🥺 uyuyamıyorum o derece. Bebek iriymiş doktor ondan o ve bağ dokunun yapısına bağlı olabileceğini söyledi
            Duranb vallaha gelsin de benim de canımı acıtsın dizlerim arada arıyor yalancı ağrılar oluyor Baska da bir sey yok
              Rbyglc 37+4 günlük olucaz bizde de hiç bir belirti yok malesef doktorum egzersizler felan yap dedi plates suguat hareketrlti felan ama ben hiç bir şey yapmadım yürüyüş yapıyorum hergun hurma yemeyide unutuyorum öyle bakalim ne olacak pazartesi doktorumuz ne diyecek 👼♥️
                aysess aynen bende 38+5 im aynı durumlar bende de var her gün bi heves bekliyorum ama ne gelen var ne giden artık doğdun istiyorum yarın kontrolümüz var bakalim
                  Rbyglc 38+0 biraz dan 38+1 olucaz , 7 8 gündür 1 cm açıklığım varmış en son doktor çok beklemez fln dedi ama hiç bilemiyorum çatı muayenesinden dolayı sanirsam çok agrım ve kasılmam oldu randevu günü 5 6 7 dk aralıklarla geçmedi de hiç geliyo herhalde dedim ama ertesi gün geçti :D bugün rahattı arada kasılma ve baskı oldu okadar gelmezse 9 ocak randevu bekliyoruz :D
                    Rbyglc bizde 36+5 olduk az once ama gun icinde genlelde yalanci sancilarim oluyo istemiyorum 38 den once gelmesini ama sanirim kizcem sabirsiz olup gelmeye niyetleniyor bide bazen alttan bi tekme yiyiyorumki sormayin cikcak sip diye sanki 😂😂😂