38 giricem 2 gün sonra ama herhangi bir seyi yok az hafif alttan sızı geliyor gidiyor bebegin elimi artık bilmiyorum gögüst altımı ağrıtıyor bir de ishal sorunum olmustu bir de kusma daha da bir belirttim yok siz de ne var ne yok
37 38 39 haftalık olan anneler toplanın
bebek kipirdadikca altimda.baski var. sol bacagim iptal😂😁 kemik mi.kasmi bilmiyorum.yururken zorlastiriyor. 36+5 im bende. doktor 2 haftamiz filan daha var dedi.
hayathayal 36 da benim de az az öyleydi ama bu aralar olmuyor
hayathayal neden oluyor bacak ağrısı bende de var artık isyan ediyorum
38+5 bugün , arada vajinada ağrı, kasılmalar oluyor. Kramp gidiyor gidiyor. Adet sancıları da öyle ama Nst Ler iyi . Şuan pek gelecek gibi görünmüyor
36 haftalık oldum bende çok ağrı ve sancı var sırt bel kasık bacak rahim 🥺 uyuyamıyorum o derece. Bebek iriymiş doktor ondan o ve bağ dokunun yapısına bağlı olabileceğini söyledi
feyzas_world ne kadar bebeginiz in kilosu
38+4 sadece sarı akıntim var.nts lerde sancim da yok
Rbyglc 37+4 günlük olucaz bizde de hiç bir belirti yok malesef doktorum egzersizler felan yap dedi plates suguat hareketrlti felan ama ben hiç bir şey yapmadım yürüyüş yapıyorum hergun hurma yemeyide unutuyorum öyle bakalim ne olacak pazartesi doktorumuz ne diyecek 👼♥️
Oznurboluzun bebek kilosu ne kadar bari
Rbyglc 36 haftada 2.850 grmdi♥️
Rbyglc 38+0 biraz dan 38+1 olucaz , 7 8 gündür 1 cm açıklığım varmış en son doktor çok beklemez fln dedi ama hiç bilemiyorum çatı muayenesinden dolayı sanirsam çok agrım ve kasılmam oldu randevu günü 5 6 7 dk aralıklarla geçmedi de hiç geliyo herhalde dedim ama ertesi gün geçti :D bugün rahattı arada kasılma ve baskı oldu okadar gelmezse 9 ocak randevu bekliyoruz :D