Bebeğe Ne Kilo Aldırır?
gamze6606 ayy kısırı süt yapma da duydum ama bebeğe kilo aldırdığını bilmiyordum ne alakaymış acaba
37+4 3,5 kilo kızım düzenli kefir, muz , kaşar yedim yumurta kabak çekirdeği ceviz bunlarda çok faydalı tüketin mutlaka🌸
tgbmerve ah maşallah bende düzenli besleneceğim inşallah. Büyük sorunlar yaşıyorum ondan dolayı bazen dikkat edemedim daha dikkatli olacağım evladım için. ❤️ Sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
Temmuzmucizesi26 ben de ilk defa duydum, içine güzelce sebzelerini doğrayıp birkaç günde bir mutlaka kısır ye dedi. Bulgur faydalı sanırım bebeğe
tgbmerve doğal kaşar peyniri ve zeytini nerde buldunuz , bize de önerin.
gamze6606 bebiş kaç kilo? Biz 35+4deyiz 35+2de 2200 gr çıktı. Bizde geriden geliyoruz. Her gün 2 yumurta peynir süt yoğurt ceviz muz tüketiyorum. Ama hala açığı kapatamadik
Bende ilk gebeligimde hergun muz kaşar peyniri işte ceviz süt yoğurt bebeğe ne kilo aldırırsa yedim ama sonuç 2500gr doğdu ve kiloyu hep ben aldın maalesef 😌
gamze6606 merhaba bizde 36. Haftayız kaç kilo acaba tabi söylemek isterseniz? Bize 2700 dedi doktor
Azra8Engin bugün 36. Haftadayız 2564 Gr çıktı, karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dedi
Gizem2508 bugün 2564 Gr çıktı, 2 hafta gerilik varmış karın çevresinde
gamze6606 aynen bizde 1 hafta 10 gün geriden geliyoruz. Biraz minyon olacak diyor doktorum. Ama ben korkuyorum sağlıklı doğsun diye dua ediyorum yemeğe yükleniyorum
- Düzenlendi
Azra8Engin beni de bugün biraz korkuttu aslında doktor karnın hiç büyümemiş, hiç beslenememişsin dedi. Üzüldüm de bebişe iyi bakamıyorum mu diye. Hâlbuki neredeyse 10 kg aldım, ailemde genetik, gebeliklerinde öyle kocaman karnı olmadı ablamlarin , doğumdan sonra hiç doğurmamış gibilerdi. insAllah hayırla ve sağlıkla doğarlar
gamze6606 amin inşallah. Ben 20 kg aldım sen yine iyisin😊 ayriyeten şunu da söyleyim. Evet bende canımı çok sıkıyorum deli gibi sürekli bebeğime ne kilo aldırır diye araştırıp herşeyi deniyorum ama, arkadaşım 3 4 hafta önce 2200 doğurdu 38 haftalık bebeğini, ertesi gün taburcu oldular. Yeğenim geçen sene 3700 doğdu 39 haftalık, 15 gün kuvezde kaldı. Sağlıklı olsunlar da kilo bir şekilde alırlar inşallah 🩷💐🥰
Demirayse23 yaa kıyamam bende 16 kilo aldım 35. Haftamdayım bebeğimin kilosu da 2.200 olduğunu söyledi. Doktorum ben baya aldım ama bebeğime aldıramadım 😞😞
Azra8Engin aminnn inşAllah, Rabbim sağlık versin onlara, bir çırpıda kolayca doğum yapabilmeyi nasip etsin bize de
Tugba_- biz ne kadar uğraşsak da Allah’ın dilediği oluyor, Elhamdulillahirabbilalemin vardır bunda da bı hayır belki de kilo almamaları onlar için daha hayırlıdır
gamze6606 amin inşallah
Kelebekmisaliihayat marketteki fiyata karstan getirtiyoruz taze kaşarı, zeytin de annem kırıyor yapıyor yeşilini, siyahi da köyden arkadaşın teyzesinden aldım . İsterseniz karstan aldigimiz yeri eşime sorar iletirim size