tgbmerve iletirseniz memnun olurum.
Bebeğe Ne Kilo Aldırır?
gamze6606 34’de bana da midesi küçük kilosu da az 2200 gr demişti doktor meyve ve kuruyemiş ye dedi 36’da gittiğimde 500 gr almıştı güzel almış dedi
Demirayse23 avakado bıle yemıstım bn ılk kızımda bn 60la doğurdum 2020kg oğlum olck 23 hftaym hc dkkt etmyorm şmdi hftasyla uyumlu gdyo kzmdan kılolu olck snrm
tgbmerve teşekkür ederim 🌸
yagmurrrra çok zararlı
yagmurrrra süt market sütü mü içiyorsunuz diğer evde kaynattığımız sütler öneriliyor mu
gamze6606 muz,kaşar, kabak çekirdeği, ceviz ve çiğ kuruyemişler. Ben her gün yemeye çalıştım 3700 doğum yaptım
2 gebeliğim de de geriden geliyordu bebeklerim muz kaşar peyniri ve nesquik le öne geçmiştik nesquik aslında yapay bişey onu içerken evhamlanmadim değil ama ise yaramisti 38. Haftalarda doğum yaptım iki cocugumda 3300 doğdu.bu 3. Gebeliğim 30. Haftalarda tekrar aynı duzene geçerim
gamze6606 çiğ badem ceviz süt yoğurt özellikle yumurta ye günde 2 tane kefir bide
Yasmnn uht süt hiç bi yararı yok. Ben yeni kaynattigimda sadece süt içiyorum, kuruyemisle badem, ceviz, fındıkla tüketiyorum, gerisini yoğurt yapıyorum. Çiftlikte alıp yapıyorum hep
34+0 bugün kontrole geldim 2100 gram dedi doktor. Normal aralıkta
gamze6606 ben doktoruma sormustum en cok kilo aldiran bi besim yoktur ne yersen ye o ihtiyaci olanı alir herseyin başı su demisti bana su cok onemli gebelikte 2 yada 3 icebiliyorsan 4
gamze6606 muz kaşar hurma zeytin kuru meyveler incir kurucennet hurması pekmez tahin bal kaymak ceviz çok küçük değilse sıkıntı etmeyin sonra doğurması çok zor oluyor 🤭🤭