gamze6606 bebeğe kilo aldırdığı kanıtlanmış çalışmalarla sunulan gıdalar var Avrupa da
Yumurta
Et
Balık
Yeşil yapraklı sebzeler
Muz
Avakado
Süt ve süt ürünleri
Kabak çekirdeği- magnezyum ve kemik gelişimi için
Ceviz fındık badem
Kuru üzüm
Baklagiller

gamze6606 34’de bana da midesi küçük kilosu da az 2200 gr demişti doktor meyve ve kuruyemiş ye dedi 36’da gittiğimde 500 gr almıştı güzel almış dedi

Demirayse23 avakado bıle yemıstım bn ılk kızımda bn 60la doğurdum 2020kg oğlum olck 23 hftaym hc dkkt etmyorm şmdi hftasyla uyumlu gdyo kzmdan kılolu olck snrm

denizalismom, başlığı Bebeğe Ne Kilo Aldırır? olarak değiştirdi.

2 gebeliğim de de geriden geliyordu bebeklerim muz kaşar peyniri ve nesquik le öne geçmiştik nesquik aslında yapay bişey onu içerken evhamlanmadim değil ama ise yaramisti 38. Haftalarda doğum yaptım iki cocugumda 3300 doğdu.bu 3. Gebeliğim 30. Haftalarda tekrar aynı duzene geçerim

Yasmnn uht süt hiç bi yararı yok. Ben yeni kaynattigimda sadece süt içiyorum, kuruyemisle badem, ceviz, fındıkla tüketiyorum, gerisini yoğurt yapıyorum. Çiftlikte alıp yapıyorum hep

gamze6606 muz kaşar hurma zeytin kuru meyveler incir kurucennet hurması pekmez tahin bal kaymak ceviz çok küçük değilse sıkıntı etmeyin sonra doğurması çok zor oluyor 🤭🤭