2 gebeliğim de de geriden geliyordu bebeklerim muz kaşar peyniri ve nesquik le öne geçmiştik nesquik aslında yapay bişey onu içerken evhamlanmadim değil ama ise yaramisti 38. Haftalarda doğum yaptım iki cocugumda 3300 doğdu.bu 3. Gebeliğim 30. Haftalarda tekrar aynı duzene geçerim
Bebeğe Ne Kilo Aldırır?
gamze6606 çiğ badem ceviz süt yoğurt özellikle yumurta ye günde 2 tane kefir bide
Yasmnn uht süt hiç bi yararı yok. Ben yeni kaynattigimda sadece süt içiyorum, kuruyemisle badem, ceviz, fındıkla tüketiyorum, gerisini yoğurt yapıyorum. Çiftlikte alıp yapıyorum hep
34+0 bugün kontrole geldim 2100 gram dedi doktor. Normal aralıkta
gamze6606 ben doktoruma sormustum en cok kilo aldiran bi besim yoktur ne yersen ye o ihtiyaci olanı alir herseyin başı su demisti bana su cok onemli gebelikte 2 yada 3 icebiliyorsan 4
gamze6606 muz kaşar hurma zeytin kuru meyveler incir kurucennet hurması pekmez tahin bal kaymak ceviz çok küçük değilse sıkıntı etmeyin sonra doğurması çok zor oluyor 🤭🤭
tgbmerve iletince lutfen benide etiketleyin. 🙏🏻
gamze6606 bizimde 36 haftada 2500 küsur çıktı sadece 1 haftalik gerilik var onuda doğunca toparlar takılmayın dedi. Zayıf ama uzun bı bebek olucak dedi. Sizinki de aynı bence saglikliysa çok takılmayın
gamze6606
Kesinlikle havuç inanılmaz iyi kilo aldırıyor canım
gamze6606 kefir kuru kayısı ceviz maden suyu
gamze6606 34+5 2200 kilo. 33+4 1800 kiloydu. Doktor çok iyi kilo almış 9-10 gün içinde dedi. Avokado, çiğ kabak çekirdeği, bol yoğurt, süt , ıspanak, bol muz yedim 10 gün içinde. 18 nisana randevumuz var hedefimiz 3 kg inşallah🥲 Nisan çıkmadan doğumu bekliyoruz dedi doktorumuz. Mayısa aksamaz büyük ihtimalle dedi..
Yasmnn laktozsut market sütü içiyorum
gamze6606 yumurta süt kefir kabak çekirdeği meyve
gamze6606 muz haşlanmış yumurta sade soda fındık fıstık ceviz bunlar kilo aldırıyor diye duymuştum ilk gebeliğim de sadece fındık yemiştim ama ne kilolu ne zayıf orta kiloda doğdu
gamze6606 yer fıstığı bütün vitaminleri içeriyor birde kabak çekirdeği hurma ilk aylarda yenmesi tavsiye edilmiyor sadece doğum yaklaştıkça yenilmeli kolay olsun diye
Bende ilk zamanlarda bal muz ceviz ve süt MilkShake şeklinde yapıp içerdim o zamanlar 2 hafta öndeydi karaciger enzimlerim yükselince kesmek zorunda kaldım şimdi haftamizla uyumluyuz çok sukur
Muz yumurta ceviz kefir