selim10 Bundan önce 30. Haftada ölçüm yapılmıştı, 2043 Gr çıkmıştı 31. Haftayla uyumlu demişti doktor. 43-44 kg ile hamile kaldım 51 kg olmuşum

Enfal_06 gebelik şekerim yok ama en başından beri kabızlık problemi yaşıyorum, haşlanmış patates daha da zorlamaya başladı beni son zamanlarda

birLinaannesi gün içinde kaç adet muz yediniz acaba kefir falan da tükettiniz mi biz de dün kontrole gittik 33+2 1900 gr çıktı biraz zayıf kalmış dedi doktor sizin tükettiklerinizi tüketeceğim 🥰

Semaaktas 10 günde yarım kilo yemişimdir herhalde 🤦🏻‍♀️😂 Çok ağladım üzüldüm kafama taktım saçma belki ama annelik iç güdüsü işte.. Kefir pek sevmiyorum ama doktor öneriyor kilo amaçlı sade olacak şekilde. Süt sabah akşam için tam yağlı olsun 🙏🏻❤️ İnşaAllah miniğiniz istediğiniz kiloya ulaşacak sen benim yaptığımı yapıp strese girme hiç ☺️🩷

Akyuz_90
        gamze6606
        benim 28 haftalıkken 1100 gramdı. Sizinki iyiymiş yine.
        34+0 haftadayız, uygulamada bilgi veriliyor, bu hafta itibariyle bebek 1900-2400 gram aralığında.
        Yani kilosu normal olabilir. Her bebeğin gelişimi, hızı farklı. Bazıları yavaş kilo alır, bazıları atak yapar. Belli olmaz. Sağlıklı olsunlar da.

Kilo olayına çok takılmayın, siz sağlıklı beslenin. Bolca su için. Bebek zaten ihtiyacı olan her şeyi anneden alıyor. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍

gamze6606 o zaman iyiymiş bence, sonradan kilo alamamış galiba. Ama senin kilo alamaman bence herkeste aynı olmuyor bazıları almıyor. Bende 47 ile hamile kaldım , normalde kilo alamayan biriyim 50 yi bile hayatımda hiç görmedim. Şu an 67 yim. Ama dediğim gibi gebeliği boyunca sadece bi kaç kilo alanda var

Kabak çekirdeği, kaşar peynir, kefir, muz, yulaf, ceviz, yumurta

iremd-1798 bana 22. Haftamda 540 gram dedi sizinki biraz az Gibi geldi ama inşallah düzelir sağlıklı bir şekilde

gamze6606 bende sizin gibiydim tam o haftalarda, muz kaşar ceviz hurma , kabak çekirdeği, tahin pekmez tükettim, diğer kontrolde bayağı kilo almıştı

ZehEne yani doktor sorun görmedi minyon olur dedi benim ilk kızımda çok zayıf ama çok Şükür sağlıklı ❤️ sağlıkla gelsin de kilo işi hallolur 🤲🏼☺️

gamze6606 bende bol bol meyve yemiştim ve her gün düzenli olarak haşlanmış yumurta avakado ceviz muz kaşar yemiştim 3720 dogum yaptım

gamze6606 muz,kuruyemişler,yoğurt oğlum 4410 doğdu bunları her gün yiyordum kızımda şeker çıktı sadece yoğurt yiyebildim 3110 doğdu

gamze6606 Armut,haşlanmış yumurta, kabak çekirdeği, muz, süt, kaşar peyniri, beyaz peynir,avokado, incir, kayısı