• Doğum
  • Mayıs - Haziran Anneleri Hazirmi Çantalar 🙂

OguzMoms 30+5 haftaligiz
Belki bu hafta belki bayram sonu hazirlicam inşallah
15nisanda randevum var da doktora hastane çantası için soracaklarim var belki o yüzden bayram sonu hazirlayabilirim veya hazırlarım eksikleri sonradan koyarım
Kafam çok karışık 😂

OguzMoms 29 haftalık olduk yıkadım ütüledim çantayı da kendi giyeceklerimi alınca toplu hazırlarım diye düşündüm dolabında şimdilik kıyafetleri 🌸 normalde 18 Haziran ama daha erken alırız dedi doktorum şekerim var riskli gebelik. en geç 38 dediler normal gelirse sancı yoksa suni sancıyla🙈🤭

Selbi777 bende öyle olacağım büyük ihtimalle ama kız kardeşim gelecek il dışından onun varlığına güveniyorum birazcık da. Bayram sonrası hallederiz diyoruz bakalım 😊

Emineelvin Biz ilkinde herşeyi 8. Ayda tamamlamıştık cantam bile hazırdı ama 42.haftada çocuk bunda o yüzden acele etmiyorum ablasına çekmiştir diye🤣🤣

OguzMoms 34+3 henuz bısey yapmadım😃bu hafta ıcı yıkama utuleme ve cantayı hazırlıcam ınsallah yarın da kontrol gunum nısan sonu mayıs bası dedı doktorum ❤️

OguzMoms erken diye bişey yok bence hazırda dursun ne zararrı varki
        Bizde 31+4üz 30. Haftada hazırladım😁🩷

OguzMoms amin çok teşekkür ederim 🌸herşeye rağmen moral motivasyon tam yerinde. Güzel geçecek inanıyorum

32+6 olduk her şeyi hazır bavulumda hazır. Sadece ev temizliği ve buzluk hazırlığı kaldı onlardan bayram sonrası yapıcam inşallah

OguzMoms 31+0 olduk bu hafta sonu bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utuleycm bayramdan sonra da kendim için alışverişe çıkıp çantamı hazirlycm sonra temizlik sonra beklemede olcm inşallah ama bir yanım buruk annem yanıma gelemyckmis doğuma 😞

OguzMoms evet kesinlikle katılıyorum yavaştan başlıycam artık teşekkür ederim 🌺🌺

OguzMoms bende 30+2 oldum ama daha bebeğe hiç birşey almadık 🙈çok zor şeyler ve korkuyorum bir türlü baslayamadik bayramdan sonra izne ayrılıp toplu yapacağız gibi görünüyor ama bakalım