• Doğum
  • Mayıs - Haziran Anneleri Hazirmi Çantalar 🙂

OguzMoms erken diye bişey yok bence hazırda dursun ne zararrı varki
Bizde 31+4üz 30. Haftada hazırladım😁🩷

OguzMoms amin çok teşekkür ederim 🌸herşeye rağmen moral motivasyon tam yerinde. Güzel geçecek inanıyorum

32+6 olduk her şeyi hazır bavulumda hazır. Sadece ev temizliği ve buzluk hazırlığı kaldı onlardan bayram sonrası yapıcam inşallah

OguzMoms 31+0 olduk bu hafta sonu bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utuleycm bayramdan sonra da kendim için alışverişe çıkıp çantamı hazirlycm sonra temizlik sonra beklemede olcm inşallah ama bir yanım buruk annem yanıma gelemyckmis doğuma 😞

OguzMoms evet kesinlikle katılıyorum yavaştan başlıycam artık teşekkür ederim 🌺🌺

OguzMoms bende 30+2 oldum ama daha bebeğe hiç birşey almadık 🙈çok zor şeyler ve korkuyorum bir türlü baslayamadik bayramdan sonra izne ayrılıp toplu yapacağız gibi görünüyor ama bakalım

annelik_4 Üzülme cnm insan böyle zamanlarda annesini çok arıyor ama olmayınca olmuyor sağlık olsun kaynanan kardeşin falan yokmu

OguzMoms kaynanam var canım kardesimde yanımda ama yaşı ufak annem olsun isterdim ama nasio degilmis🥺

annelik_4 Rabbim yardimcin olsun cnm benim annemde bayrama denk geldiği için arefe günü dönecek malesef 2 çocukla başbaşa kalicam benim kaynanam falanda memlekette Rabbim kimseye muhtaç etmesin🌸

OguzMoms 29+0 ilk bebeğim 35 te doğdu bunda ne olur ne olmaz diye herseyim hazır her gecen gün ağırlaşıyorum iyi ki hazırlamışım

Spgrr Bende ilk hamileligimde 32.haftamda çantam hazırdı oglusumda 36.haftada doğmuştu ama bunda niyeyse erteledim biraz 🤭

OguzMoms Ben de tan 30 haftalik oldum bugun, yurtdisinda yasiyoruz canta hazirlamak yok burada. Disaridan goturulen hicbir seyi kullanmiyorlar. Sadece hastaneden cikarken giyilecek kiyafet lazim o kadar😅

OguzMoms 30+2 den selammm hastane çantasını dün yaptım kapattım oda eşyalar vs hepsi hazırdı zaten şimdi doğuma kadar tatil 🫠

OguzMoms ben 31+6yım bebişinkileri yıkadım ütüledim yerleştirdim ama hastane çantasını henüz hazırlamadım. Hastanede giymelik lohusa takımlarınıda daha bugün sipariş ettim😅 onlarda gelince hemen yıkayıp ütüleyip hurçlayacağım temiz hazır dursunlar